Alanya Üniversitesi’nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2023 - 15:56, Güncelleme: 14.07.2023 - 10:20
 

Alanya Üniversitesi’nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi

Alanya Üniversitesi’nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, anma etkinlikleri çerçevesinde, Alanya Üniversitesi’nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı.Alanya Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim ve Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Burçin Ünal tarafından hazırlanan 15 Temmuz Fotoğraf Sergisinin açılış törenine; Alanya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Saygı, Üniversite Genel Sekreteri Dr. Murat Süslü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde düzenlenen anma etkinliğinde konuşan Rektör Yardımcısı ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Birol Saygı, “Bizleri her zaman birbirimize kenetleyen en büyük bağ, zor zamanlardaki inanç ve birlikteliğimiz olmuştur. Tarih boyunca şüphesiz birçok art niyetli girişim, birçok karanlık düşünce; devletine ve milletine olan sevgisine sadık bireyler tarafından defedilmiş, edilmeye de devam edecektir. Dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, bu bağımızın daha da kuvvetlenerek artmasını gönülden temenni ediyorum”dedi.
Alanya Üniversitesi’nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, anma etkinlikleri çerçevesinde, Alanya Üniversitesi’nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı.
Alanya Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim ve Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Burçin Ünal tarafından hazırlanan 15 Temmuz Fotoğraf Sergisinin açılış törenine; Alanya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Saygı, Üniversite Genel Sekreteri Dr. Murat Süslü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde düzenlenen anma etkinliğinde konuşan Rektör Yardımcısı ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Birol Saygı, “Bizleri her zaman birbirimize kenetleyen en büyük bağ, zor zamanlardaki inanç ve birlikteliğimiz olmuştur. Tarih boyunca şüphesiz birçok art niyetli girişim, birçok karanlık düşünce; devletine ve milletine olan sevgisine sadık bireyler tarafından defedilmiş, edilmeye de devam edecektir. Dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, bu bağımızın daha da kuvvetlenerek artmasını gönülden temenni ediyorum”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.