Alanyasporlu Efecan Karaca ligde golle tanışamadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2024 - 14:00, Güncelleme: 11.01.2024 - 11:05
 

Alanyasporlu Efecan Karaca ligde golle tanışamadı

Alanyasporlu Efecan Karaca ligde golle tanışamadı
Corendon Alanyaspor’un tecrübeli futbolcusu Efecan Karaca, Süper Lig’de geride kalan 19 haftada gol veya asist katkısı veremedi.Alanyaspor’da bu sezon 19 Süper Lig maçına çıkan Efecan Karaca, çıktığı müsabakalarda henüz gol sevinci yaşayamadı. Takımın kaptanlığını da yapan Efecan, bu hafta içi oynanan 16. erteleme hafta müsabakasında sarı kart görerek hafta sonunda oynanacak Başakşehir maçında da cezalı duruma düştü. 11 sezondur Alanyaspor’da forma giyen tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezonu ise 5 gol, 6 asistle tamamlamıştı.Efecan Karaca ayrıca 8 kez de A Milli Takım forması giydi.
Alanyasporlu Efecan Karaca ligde golle tanışamadı
Corendon Alanyaspor’un tecrübeli futbolcusu Efecan Karaca, Süper Lig’de geride kalan 19 haftada gol veya asist katkısı veremedi.
Alanyaspor’da bu sezon 19 Süper Lig maçına çıkan Efecan Karaca, çıktığı müsabakalarda henüz gol sevinci yaşayamadı. Takımın kaptanlığını da yapan Efecan, bu hafta içi oynanan 16. erteleme hafta müsabakasında sarı kart görerek hafta sonunda oynanacak Başakşehir maçında da cezalı duruma düştü. 11 sezondur Alanyaspor’da forma giyen tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezonu ise 5 gol, 6 asistle tamamlamıştı.
Efecan Karaca ayrıca 8 kez de A Milli Takım forması giydi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.