Hedef Playoff

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta Play – Off mücadelesi veren Ispartaspor, hafta içinde yani 21 Nisan Çarşamba günü sahasında karşılaşacağı Arhavispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Hakan Şimşek yönetiminde gerçekleşen antrenmanlarda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Yeşil – Pembeli ekip Arhavispor’u yenerek daha önce aldığı kötü sonuçlar nedeniyle çıktığı Play – Off grubunun içine yeniden girmek istiyor.
Bilindiği gibi, bir ara ligde 3. Sıraya kadar yükselen Ispartaspor son haftalarda aldığı üst üste mağlubiyetlerle diğer bir deyişle son 10 maçta 6 mağlubiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 galibiyet nedeniyle şuanda 7. Sıraya kadar gerilemiş durumda.
Ispartaspor, sezonun bitimine üç hafta kala, kalan 3 maçı da alarak Play – Off grubuna yükselmek ve oradan da 2. Lige çıkmak istiyor. Yeşil – Pembeliler bu hedef doğrultusunda Çarşamba günü sahasında Arhavispor ile ardından takip eden haftada deplasmanda Çarşambaspor ile oynayacak ve ligi sahasında oynayacağı Somaspor maçıyla tamamlayacak.