Andık ve Kirazlıdere’nin maliyeti dudak uçuklattı

ISPARTA 14.03.2024 - 19:56, Güncelleme: 14.03.2024 - 19:56
 

Andık ve Kirazlıdere’nin maliyeti dudak uçuklattı

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her fırsatta övünerek anlattığı Andık ve Kirazlıdere projelerinin bedeli Isparta’ya ağır oldu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen öve öve anlattığı arsa satışlarından elde ettiği 250 milyon liranın Andık deresinin dörtte biri, Kirazlıdere’nin 3’te biri olduğunu belirterek iki mesirelik alanın Isparta’ya bedelini açıkladı. Böylece, Park ve Bahçeler Müdürlüğü marifetiyle yaptırılabilecek, iki mesirelik alanın toplam bedeli 1.750.000.000 eski parayla 1 katrilyon 750 trilyon lira olarak açıklandı. 1500 SOSYAL KONUT ÜRETİLEBİLİYOR Dudak uçuklatan bu rakam Isparta Belediye bütçesinin, yaklaşık yüzde 30’una rast geliyor.  Andık ve Kirazlıdere’ye harcanan parayla 1500 ucuz konut üretilebiliyor
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her fırsatta övünerek anlattığı Andık ve Kirazlıdere projelerinin bedeli Isparta’ya ağır oldu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen öve öve anlattığı arsa satışlarından elde ettiği 250 milyon liranın Andık deresinin dörtte biri, Kirazlıdere’nin 3’te biri olduğunu belirterek iki mesirelik alanın Isparta’ya bedelini açıkladı. Böylece, Park ve Bahçeler Müdürlüğü marifetiyle yaptırılabilecek, iki mesirelik alanın toplam bedeli 1.750.000.000 eski parayla 1 katrilyon 750 trilyon lira olarak açıklandı.

1500 SOSYAL KONUT ÜRETİLEBİLİYOR

Dudak uçuklatan bu rakam Isparta Belediye bütçesinin, yaklaşık yüzde 30’una rast geliyor.  Andık ve Kirazlıdere’ye harcanan parayla 1500 ucuz konut üretilebiliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.