Ankutsan’ dan Hatay’daki depremden etkilenen öğrencilere destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2023 - 12:00, Güncelleme: 16.11.2023 - 11:55
 

Ankutsan’ dan Hatay’daki depremden etkilenen öğrencilere destek

Ankutsan’ dan Hatay’daki depremden etkilenen öğrencilere destek
Oluklu mukavva kutu sektörünün önde gelen isimlerinden Ankutsan, Hatay’da depremden etkilenen çocukların eğitimine destek olmak amacıyla 40 konteyner okulda eğitim gören 7 bin 700 öğrenciye masa ve sandalye yardımında bulundu. Ankutsan’ın depremden etkilenen çocukların geleceğe daha umutla bakmalarına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği proje kapsamında, ARGE ekibinin çocuklar için özel olarak oluklu mukavvadan tasarladığı masa ve sandalye seti 150 kg’a kadar ağırlık taşıyabiliyor.Aynı zamanda öğrencilere boyama defteri ve kalem seti de hediye eden Ankutsan ekibi, çocuklar için düzenlediği boyama etkinliği ile Koç konteyner kentte anasınıfı ve ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Durmuş Özyurt’un da yer aldığı etkinlikte öğretmenler ve öğrencilerle birlikte keyifli anlar yaşandı. Etkinliğe katılan Antakya Milli Eğitim Şube Müdürü Durmuş Özyurt “Ankutsan’ a bu anlamlı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.Ankutsan CEO’su Rüstem Kesgi “Ankutsan olarak topluma değer katma sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde ayni ve nakdi yardımlarımız devam etmektedir. Eğitim, depremden etkilenen çocuklarımızın hayatlarını yeniden kurmalarında önemli bir yoldur ve biz de bu yolda onların yanında olmak istedik. Bu bilinçle özel olarak tasarladığımız masa ve sandalyelerle konforlu bir öğrenme ortamına sahip olmalarına katkı sağlamayı amaçladık” dedi.
Ankutsan’ dan Hatay’daki depremden etkilenen öğrencilere destek
Oluklu mukavva kutu sektörünün önde gelen isimlerinden Ankutsan, Hatay’da depremden etkilenen çocukların eğitimine destek olmak amacıyla 40 konteyner okulda eğitim gören 7 bin 700 öğrenciye masa ve sandalye yardımında bulundu. Ankutsan’ın depremden etkilenen çocukların geleceğe daha umutla bakmalarına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği proje kapsamında, ARGE ekibinin çocuklar için özel olarak oluklu mukavvadan tasarladığı masa ve sandalye seti 150 kg’a kadar ağırlık taşıyabiliyor.

Aynı zamanda öğrencilere boyama defteri ve kalem seti de hediye eden Ankutsan ekibi, çocuklar için düzenlediği boyama etkinliği ile Koç konteyner kentte anasınıfı ve ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Durmuş Özyurt’un da yer aldığı etkinlikte öğretmenler ve öğrencilerle birlikte keyifli anlar yaşandı. Etkinliğe katılan Antakya Milli Eğitim Şube Müdürü Durmuş Özyurt “Ankutsan’ a bu anlamlı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Ankutsan CEO’su Rüstem Kesgi “Ankutsan olarak topluma değer katma sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde ayni ve nakdi yardımlarımız devam etmektedir. Eğitim, depremden etkilenen çocuklarımızın hayatlarını yeniden kurmalarında önemli bir yoldur ve biz de bu yolda onların yanında olmak istedik. Bu bilinçle özel olarak tasarladığımız masa ve sandalyelerle konforlu bir öğrenme ortamına sahip olmalarına katkı sağlamayı amaçladık” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.