Antalya Piyano Festivali Gülsin Onay konseri ile sona erdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2023 - 11:00, Güncelleme: 23.12.2023 - 10:44
 

Antalya Piyano Festivali Gülsin Onay konseri ile sona erdi

Antalya Piyano Festivali Gülsin Onay konseri ile sona erdi
23.Uluslararası Antalya Piyano Festivali ünlü piyanist Gülsin Onay konseri ile sona erdi. Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran Antalyalılar Gülsin Onay’ın konseri ile unutulmaz bir akşam yaşadı.Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 23.cüsünü düzenlediği ünlü sanatçılar Selda Bağcan ve Fahir Atakoğlu’nun açılış konseri ile başlayan Antalya Piyano Festivali, Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay konseri ile tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilen kapanış konserinde ünlü sanatçı piyanist Gülsin Onay, piyano resitali ile dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük piyanistlerden Gülsin Onay’a konserin ikinci bölümünde sahnede, oğlu Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın başkemancısı Erkin Onay da kemanı ile eşlik etti. Keman ve piyano repertuvarının en seçkin örneklerini sundukları konserde Gülsin Onay ve Erkin Onay ayakta alkışlandı. Program sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer’de sanatçı Gülsin Onay’a katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.
Antalya Piyano Festivali Gülsin Onay konseri ile sona erdi
23.Uluslararası Antalya Piyano Festivali ünlü piyanist Gülsin Onay konseri ile sona erdi. Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran Antalyalılar Gülsin Onay’ın konseri ile unutulmaz bir akşam yaşadı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 23.cüsünü düzenlediği ünlü sanatçılar Selda Bağcan ve Fahir Atakoğlu’nun açılış konseri ile başlayan Antalya Piyano Festivali, Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay konseri ile tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilen kapanış konserinde ünlü sanatçı piyanist Gülsin Onay, piyano resitali ile dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük piyanistlerden Gülsin Onay’a konserin ikinci bölümünde sahnede, oğlu Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın başkemancısı Erkin Onay da kemanı ile eşlik etti. Keman ve piyano repertuvarının en seçkin örneklerini sundukları konserde Gülsin Onay ve Erkin Onay ayakta alkışlandı. Program sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer’de sanatçı Gülsin Onay’a katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.