Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan CW Enerji’ye Ödül

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2023 - 11:30, Güncelleme: 03.11.2023 - 11:16
 

Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan CW Enerji’ye Ödül

Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan CW Enerji’ye Ödül
CW Enerji, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) düzenlediği Cumhuriyet’in 100. Yıl Ödülleri Töreninde ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde yer alması nedeniyle ödül aldı. ATSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan ödülü ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’dan aldı.CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, başarılı çalışmalarının karşılığında İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından şirketlerin net satış, ihracat miktarı, brüt katma değer gibi parametrelerin dikkate alınarak değerlendirildiği ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022’ listesinde 227. sırada yer aldıklarını söyledi.Sarvan, “Böylesine önemli bir listede yer almaktan dolayı mutluyuz. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği Cumhuriyet’in 100. Yıl Ödülleri Töreninde de ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde yer aldığımız için ödülümüzü aldık. Başarılı çalışmalarımızı bu tarz ödüllerle taçlandırmak bizim için oldukça gurur verici. Antalya ve ülkemiz için kendimizi geliştirmeye, üretmeye ve ekonomimize katkı sağlamaya tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi.Sektör adına kazanımlar sağlamayı sürdüreceğiz“Amacımız, ilerleyen süreçte adım adım yükselişimizi sürdürmek” diyen Sarvan, şöyle devam etti: "Sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışı doğrultusunda çalışıyoruz. AR-GE çalışmalarımıza devam ederek, katma değerli ürünlerimizle sektör adına kazanımlar sağlama hedefindeyiz. Kurulduğumuz günden bu yana olduğu gibi bundan sonra da yolumuza daha da büyüyerek devam etmek istiyoruz. CW Enerji olarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir doğa bırakma hedefiyle güneş enerjisinden hayatımızın her alanında yararlanabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan CW Enerji’ye Ödül
CW Enerji, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) düzenlediği Cumhuriyet’in 100. Yıl Ödülleri Töreninde ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde yer alması nedeniyle ödül aldı. ATSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan ödülü ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar’dan aldı.
CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, başarılı çalışmalarının karşılığında İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından şirketlerin net satış, ihracat miktarı, brüt katma değer gibi parametrelerin dikkate alınarak değerlendirildiği ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022’ listesinde 227. sırada yer aldıklarını söyledi.
Sarvan, “Böylesine önemli bir listede yer almaktan dolayı mutluyuz. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği Cumhuriyet’in 100. Yıl Ödülleri Töreninde de ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde yer aldığımız için ödülümüzü aldık. Başarılı çalışmalarımızı bu tarz ödüllerle taçlandırmak bizim için oldukça gurur verici. Antalya ve ülkemiz için kendimizi geliştirmeye, üretmeye ve ekonomimize katkı sağlamaya tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi.

Sektör adına kazanımlar sağlamayı sürdüreceğiz
“Amacımız, ilerleyen süreçte adım adım yükselişimizi sürdürmek” diyen Sarvan, şöyle devam etti: "Sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışı doğrultusunda çalışıyoruz. AR-GE çalışmalarımıza devam ederek, katma değerli ürünlerimizle sektör adına kazanımlar sağlama hedefindeyiz. Kurulduğumuz günden bu yana olduğu gibi bundan sonra da yolumuza daha da büyüyerek devam etmek istiyoruz. CW Enerji olarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir doğa bırakma hedefiyle güneş enerjisinden hayatımızın her alanında yararlanabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.