Antalya’da 7 dönemlik muhtar kansere yenik düştü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2023 - 21:00, Güncelleme: 16.07.2023 - 11:19
 

Antalya’da 7 dönemlik muhtar kansere yenik düştü

Antalya’da 7 dönemlik muhtar kansere yenik düştü
Antalya’nın Manavgat ilçesinde 7 dönemdir Yukarı Hisar Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Ali Oğuz, yakalandığı akciğer kanserine yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.Yukarı Hisar Mahallesi’nin 7 dönemdir muhtarlığını yapan, Manavgat’ın efsane muhtarı olarak bilinen Ali Oğuz, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Kuruluşunun ilk yıllarında Manavgat Hisarspor futbol takımında forvet olarak görev yapan, zayıf ve hızlı olmasından dolayı ’Sinek Ali’ lakabını alan ve yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitiren Ali Oğuz, Yaylaalan (Avasun) Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.
Antalya’da 7 dönemlik muhtar kansere yenik düştü
Antalya’nın Manavgat ilçesinde 7 dönemdir Yukarı Hisar Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Ali Oğuz, yakalandığı akciğer kanserine yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.
Yukarı Hisar Mahallesi’nin 7 dönemdir muhtarlığını yapan, Manavgat’ın efsane muhtarı olarak bilinen Ali Oğuz, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Kuruluşunun ilk yıllarında Manavgat Hisarspor futbol takımında forvet olarak görev yapan, zayıf ve hızlı olmasından dolayı ’Sinek Ali’ lakabını alan ve yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitiren Ali Oğuz, Yaylaalan (Avasun) Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.