Antalya’da Öğretmenler Günü kutlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 21:30, Güncelleme: 24.11.2023 - 16:35
 

Antalya’da Öğretmenler Günü kutlandı

Antalya’da Öğretmenler Günü kutlandı
Antalya’da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler valilik makamına ziyarette bulundu.Atatürk Kültür Merkezi’nde Antalya Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu Öğretmenler Günü kutlama töreni düzenlendi. Programda Vali Hulusi Şahin, Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen yarışmada; resim kategorisinde birinci olan Ecenaz Ertekin, kompozisyon kategorisinde birinci olan İrem Cengiz ve şiir kategorisinde birinci olan Duru Erbay’a ödüllerini, hayatını eğitime adamış emekli öğretmenler Nesrin Var, Muzaffer Kaya’ya Hizmet Şeref Belgesi’ni takdim etti.Programa Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Durmuş Ali Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.
Antalya’da Öğretmenler Günü kutlandı
Antalya’da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler valilik makamına ziyarette bulundu.
Atatürk Kültür Merkezi’nde Antalya Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu Öğretmenler Günü kutlama töreni düzenlendi. Programda Vali Hulusi Şahin, Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen yarışmada; resim kategorisinde birinci olan Ecenaz Ertekin, kompozisyon kategorisinde birinci olan İrem Cengiz ve şiir kategorisinde birinci olan Duru Erbay’a ödüllerini, hayatını eğitime adamış emekli öğretmenler Nesrin Var, Muzaffer Kaya’ya Hizmet Şeref Belgesi’ni takdim etti.
Programa Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Durmuş Ali Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.