Antalya’da sokak lambaları kırmızı-beyaz aydınlatıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2023 - 13:30, Güncelleme: 28.10.2023 - 13:23
 

Antalya’da sokak lambaları kırmızı-beyaz aydınlatıyor

Antalya’da sokak lambaları kırmızı-beyaz aydınlatıyor
AEDAŞ; Cumhuriyet’in 100. yılını “Türk bayrağı”nın renkleri ile kutluyor. Antalya Muratpaşa ilçesindeki Konyaaltı Caddesi’nin aydınlatma ışıklarını “kırmızı-beyaz”a çeviren AEDAŞ, Genel Müdürlük binasını da bayrağımızın renkleri ile aydınlatıyor.Cumhuriyet’in 100. yılı ülke genelinde büyük bir coşku ile kutlanırken, Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AEDAŞ) da bu mutluluğa Türk bayrağının renkleri ile katılıyor. Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Konyaaltı Caddesi’nin sokak aydınlatmalarının lambalarını “kırmızı-beyaz” olarak değiştiren AEDAŞ, 27 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında caddeyi bayrağımızın renkleri ile ışıklandıracak. Bu arada aynı tarihler arasında AEDAŞ’ın Kepez’de bulunan Genel Müdürlük binası da 100. yılın kutlamalarının simgesi olarak kırmızı-beyaz aydınlatılacak."Kutlamalarda bayrağımızın rengiyle yer almak istedik"“Cumhuriyet’in 100. yılının kutlamalarında bayrağımızın renkleri ile yer almak istedik” diyen AEDAŞ Genel Müdürü İlkay Baydar, “Cumhuriyet’imize, ülkemize ve bayrağımıza duyduğumuz sevgiyi, enerjimiz ile gösterelim istedik. Hedefimiz her zaman ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmak, çağdaş uygarlık yolunda ilerlemek” değerlendirmesinde bulundu. Genel Müdür Baydar, Antalya Valiliği ile iş birliği yapılarak gerçekleştirilen aydınlatmalardaki renk değişikliğinin yaya ve araç trafiğine olumsuz bir etkisi olmayacağını da dile getirdi.
Antalya’da sokak lambaları kırmızı-beyaz aydınlatıyor
AEDAŞ; Cumhuriyet’in 100. yılını “Türk bayrağı”nın renkleri ile kutluyor. Antalya Muratpaşa ilçesindeki Konyaaltı Caddesi’nin aydınlatma ışıklarını “kırmızı-beyaz”a çeviren AEDAŞ, Genel Müdürlük binasını da bayrağımızın renkleri ile aydınlatıyor.
Cumhuriyet’in 100. yılı ülke genelinde büyük bir coşku ile kutlanırken, Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AEDAŞ) da bu mutluluğa Türk bayrağının renkleri ile katılıyor. Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Konyaaltı Caddesi’nin sokak aydınlatmalarının lambalarını “kırmızı-beyaz” olarak değiştiren AEDAŞ, 27 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında caddeyi bayrağımızın renkleri ile ışıklandıracak. Bu arada aynı tarihler arasında AEDAŞ’ın Kepez’de bulunan Genel Müdürlük binası da 100. yılın kutlamalarının simgesi olarak kırmızı-beyaz aydınlatılacak.

"Kutlamalarda bayrağımızın rengiyle yer almak istedik"
“Cumhuriyet’in 100. yılının kutlamalarında bayrağımızın renkleri ile yer almak istedik” diyen AEDAŞ Genel Müdürü İlkay Baydar, “Cumhuriyet’imize, ülkemize ve bayrağımıza duyduğumuz sevgiyi, enerjimiz ile gösterelim istedik. Hedefimiz her zaman ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmak, çağdaş uygarlık yolunda ilerlemek” değerlendirmesinde bulundu. Genel Müdür Baydar, Antalya Valiliği ile iş birliği yapılarak gerçekleştirilen aydınlatmalardaki renk değişikliğinin yaya ve araç trafiğine olumsuz bir etkisi olmayacağını da dile getirdi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.