Antalya’da yangın paniği: Yaşlı kadını itfaiye ekipleri son anda kurtardı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2023 - 18:30, Güncelleme: 05.12.2023 - 18:03
 

Antalya’da yangın paniği: Yaşlı kadını itfaiye ekipleri son anda kurtardı

Antalya’da yangın paniği: Yaşlı kadını itfaiye ekipleri son anda kurtardı
Antalya’da 4 katlı binanın son katında çıkan yangında mahsur kalan yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.Yangın, saat 16.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Deniz Mahallesi 129 sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Saihat Y.’nin (82) yaşadığı daireden dumanlar çıktığını görenler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yangına merdiven yardımı ile balkondan kısa sürede müdahale etti. Yangında dumandan etkilenen Saihat Y. ise ekipler tarafından battaniyeye sarılarak vatandaşların da yardımı ile aşağı indirildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Ardından ise hastaneye kaldırıldı.Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Evin salon bölümünden çıktığı öğrenilen yangının çıkış nedeni ise polis ve itfaiye ekipleri tarafından yapılacak olan çalışmanın ardından netlik kazanacak. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
Antalya’da yangın paniği: Yaşlı kadını itfaiye ekipleri son anda kurtardı
Antalya’da 4 katlı binanın son katında çıkan yangında mahsur kalan yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.
Yangın, saat 16.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Deniz Mahallesi 129 sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Saihat Y.’nin (82) yaşadığı daireden dumanlar çıktığını görenler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yangına merdiven yardımı ile balkondan kısa sürede müdahale etti. Yangında dumandan etkilenen Saihat Y. ise ekipler tarafından battaniyeye sarılarak vatandaşların da yardımı ile aşağı indirildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Ardından ise hastaneye kaldırıldı.
Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Evin salon bölümünden çıktığı öğrenilen yangının çıkış nedeni ise polis ve itfaiye ekipleri tarafından yapılacak olan çalışmanın ardından netlik kazanacak. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.