Antalyaspor, Sergen Yalçın ile anlaştı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2023 - 20:30, Güncelleme: 31.12.2023 - 18:23
 

Antalyaspor, Sergen Yalçın ile anlaştı

Antalyaspor, Sergen Yalçın ile anlaştı
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı.Antalyaspor’da, Nuri Şahin’den boşalan teknik direktörlük görevine, Sergen Yalçın’ın getiridiği duyuruldu.Kulübün sosyal medya hesabından, ‘Başkanımız Sinan Boztepe’den yeni yıl mesajı başlığıyla yayınlanan mesajda, "Kulübümüz teknik direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" denildi.
Antalyaspor, Sergen Yalçın ile anlaştı
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı.
Antalyaspor’da, Nuri Şahin’den boşalan teknik direktörlük görevine, Sergen Yalçın’ın getiridiği duyuruldu.
Kulübün sosyal medya hesabından, ‘Başkanımız Sinan Boztepe’den yeni yıl mesajı başlığıyla yayınlanan mesajda, "Kulübümüz teknik direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" denildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.