Antalyaspor’dan öğretmenlere davet

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2023 - 19:30, Güncelleme: 25.11.2023 - 19:00
 

Antalyaspor’dan öğretmenlere davet

Antalyaspor’dan öğretmenlere davet
Antalyaspor, Çaykur Rizespor karşılaşmasında öğretmenleri ve 1 yakınını maça davet etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde teknik ekiple öğretmenler, takımının yanında Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde oynanan karşılaşma ile bu önemli günü kutlayan Antalyaspor, yarın oynanacak karşılaşmada ise tüm öğretmenlere ev sahipliği yapacak.26 Kasım Pazar günü Corendon Airlines Park’ta saat 16.00’da oynanacak Antalyaspor - Çaykur Rizespor karşılaşmasını izlemek isteyen öğretmenler, 1 yakınları ile birlikte ücretsiz olarak tribünlerdeki yerlerini alabilecek.
Antalyaspor’dan öğretmenlere davet
Antalyaspor, Çaykur Rizespor karşılaşmasında öğretmenleri ve 1 yakınını maça davet etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde teknik ekiple öğretmenler, takımının yanında Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde oynanan karşılaşma ile bu önemli günü kutlayan Antalyaspor, yarın oynanacak karşılaşmada ise tüm öğretmenlere ev sahipliği yapacak.
26 Kasım Pazar günü Corendon Airlines Park’ta saat 16.00’da oynanacak Antalyaspor - Çaykur Rizespor karşılaşmasını izlemek isteyen öğretmenler, 1 yakınları ile birlikte ücretsiz olarak tribünlerdeki yerlerini alabilecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.