AYŞE SUCU IGC SONER TOROS BASIN MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

ISPARTA 08.03.2024 - 12:54, Güncelleme: 08.03.2024 - 12:54
 

AYŞE SUCU IGC SONER TOROS BASIN MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Parti İçi Eğitimden sorumlu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, IGC Soner Toros Basın Merkezi ziyaretinde seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Seçim çalışmaları için İlimize gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan Eğitimden sorumlu iYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu ziyaret programları çerçevesinde Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini de ziyaret ederek burada basın mensupları ile bir araya geldi. Beraberinde İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli ve Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ile birlikte Soner Toros Basın Merkezini ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sucu, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özellikle büyük şehirlerde CHP İle ittifak yapılmaması konusunda İYİ parti GİK kararına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sucu, kendisinin ittifaktan yana olduğunu ancak GİK’te yapılan oylamada ittifak yapılmaması yönünde karar çıktığını hatırlattı. VAROLUS MÜCADELESİ VERİLİYOR Kendisinin Ankara’da Mansur Yavaş’ın İYİ parti olarak desteklenmesinden yana görüş belirttiğini ama GİK kararından çıkan karara da saygı duymaktan başka yapılacak bir şey olmadığını ifade etti. 31 Mart yerel seçimlerinin İYİ Parti’nin geleceği açısından son derece önemli olduğuna vurgu yapan ve bunu bir varoluş mücadelesi olarak değerlendiren Sucu, İYİ Parti olarak Anadolu’nun birçok şehrinde iyi durumda olduklarını ancak büyük şehirlerde sıkıntı olduğundan bahsetti. Genel Başkanları Meral Akşener’in çok iyi bir Milliyetçi ve Atatürkçü olduğunu da ifade eden ve Akşener’den övgü dolu sözlerle bahseden Yİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, seçimlerin sıkıntısız bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu. Basın mensupları ile sohbet eden Sucu, Isparta’ya daha önce de çeşitli defalar geldiğini ve bu nedenle Isparta’ya yabancı olmadığını ifade etti. Kendisinin de uzun yıllar Sözcü Gazetesinde köşe yazarlığı yapan biri olduğunu hatırlatan Sucu, “Genel Başkan Yardımcılığı görevine geldikten sonra köşe yazarlığımı sonlandırmak zorunda kaldım” dedi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Genel başkan Yardımcısı Ayşe Sucu’ya teşekkür etti. Ziyaret daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.    
Parti İçi Eğitimden sorumlu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, IGC Soner Toros Basın Merkezi ziyaretinde seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Seçim çalışmaları için İlimize gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan Eğitimden sorumlu iYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu ziyaret programları çerçevesinde Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini de ziyaret ederek burada basın mensupları ile bir araya geldi.

Beraberinde İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli ve Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ile birlikte Soner Toros Basın Merkezini ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sucu, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özellikle büyük şehirlerde CHP İle ittifak yapılmaması konusunda İYİ parti GİK kararına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sucu, kendisinin ittifaktan yana olduğunu ancak GİK’te yapılan oylamada ittifak yapılmaması yönünde karar çıktığını hatırlattı.

VAROLUS MÜCADELESİ VERİLİYOR

Kendisinin Ankara’da Mansur Yavaş’ın İYİ parti olarak desteklenmesinden yana görüş belirttiğini ama GİK kararından çıkan karara da saygı duymaktan başka yapılacak bir şey olmadığını ifade etti. 31 Mart yerel seçimlerinin İYİ Parti’nin geleceği açısından son derece önemli olduğuna vurgu yapan ve bunu bir varoluş mücadelesi olarak değerlendiren Sucu, İYİ Parti olarak Anadolu’nun birçok şehrinde iyi durumda olduklarını ancak büyük şehirlerde sıkıntı olduğundan bahsetti.

Genel Başkanları Meral Akşener’in çok iyi bir Milliyetçi ve Atatürkçü olduğunu da ifade eden ve Akşener’den övgü dolu sözlerle bahseden Yİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, seçimlerin sıkıntısız bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu. Basın mensupları ile sohbet eden Sucu, Isparta’ya daha önce de çeşitli defalar geldiğini ve bu nedenle Isparta’ya yabancı olmadığını ifade etti. Kendisinin de uzun yıllar Sözcü Gazetesinde köşe yazarlığı yapan biri olduğunu hatırlatan Sucu, “Genel Başkan Yardımcılığı görevine geldikten sonra köşe yazarlığımı sonlandırmak zorunda kaldım” dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Genel başkan Yardımcısı Ayşe Sucu’ya teşekkür etti. Ziyaret daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.