Bakanlıktan Teşekkür Belgesi

ISPARTA 24.08.2022 - 15:34, Güncelleme: 24.08.2022 - 15:34
 

Bakanlıktan Teşekkür Belgesi

Bakanlıktan Teşekkür Belgesi
Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Özel Halk Otobüsü Kooperatiflerine “Okul Destek” projesinden yararlanan ihtiyaç sahibi 25 çocuğa verilen ulaşım desteğinden dolayı bakanlık tarafından gönderilen “teşekkür belgesi” takdim etti.   Yapılan açıklamada; "Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Yakup Kütük, kooperatif Başkanımız Faruk Daşdöner'i ziyaret etti. Isparta Belediyemizin ve Aile Bakanlığımızın organize ettiği “Okul Destek” projesinden yararlanan ihtiyaç sahibi 25 çocuğumuza  vermiş olduğumuz ulaşım desteğinden dolayı “teşekkür belgesi” takdim ettiler. Kooperatif olarak her zaman ihtiyaç sahibi Ispartalıların yanın da olduk olmaya devam edeceğiz" denildi.
Bakanlıktan Teşekkür Belgesi

Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Özel Halk Otobüsü Kooperatiflerine “Okul Destek” projesinden yararlanan ihtiyaç sahibi 25 çocuğa verilen ulaşım desteğinden dolayı bakanlık tarafından gönderilen “teşekkür belgesi” takdim etti.  
Yapılan açıklamada; "Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Yakup Kütük, kooperatif Başkanımız Faruk Daşdöner'i ziyaret etti. Isparta Belediyemizin ve Aile Bakanlığımızın organize ettiği “Okul Destek” projesinden yararlanan ihtiyaç sahibi 25 çocuğumuza  vermiş olduğumuz ulaşım desteğinden dolayı “teşekkür belgesi” takdim ettiler. Kooperatif olarak her zaman ihtiyaç sahibi Ispartalıların yanın da olduk olmaya devam edeceğiz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.