Başarının Adresi Sınav kurs merkezi

ISPARTA 06.03.2022 - 13:37, Güncelleme: 06.03.2022 - 13:37
 

Başarının Adresi Sınav kurs merkezi

Başarının Adresi Sınav kurs merkezi
30 yılı aşkın tecrübesiyle kurulduğu günden bu güne kaliteli eğitim veren Sınav Eğitim Kurumları 5 yıldır Isparta'da bulunan 60 kişilik profesyonel kadrosuyla ortaokul ve lise öğrencilerine hizmet veriyor. 29 dersliğe sahip olan Sınav Dershanesi'nde sınıflar 12-16 arasında değişiklik gösteriyor. Bursluluk sınavlarından, günlük derslere kadar tüm faaliyetlerinde hes kodu, maske, mesafe ve hijyen hususuna dikkat gösteriyor. Eğitim konusunda en köklü kuruluşlardan biri olan Sınav Dershanesi derslerin yanı sıra yılda 17 adet tyt-ayt kitabı, yaprak testler ve deneme sınavlarıyla öğrencilerin dersleri pekiştirmesini sağlıyor. Randevulu etüt sistemini de bünyesinde barındıran Sınav Dershanesi tüm öğrencilerine birebir ders imkanı da sunuyor. Yıllık ösym başarı oranı %87 olan Sınav Dershanesi Tıp Fakültesinden Hukuk Fakültesine köklü üniversitelere öğrenci kazandırıyor. Başarılı garantili bir kurum olan Sınav Dershanesi Müdürü Ahmet Çelik ''Pandemi sürecinde öğrencilerimize online eğitim verme durumunda kaldık. Fakat online süreçte de kurumsal olduğumuz için Sınav Genel Merkezinin hazırlamış olduğu dijital platform ve Sınav Tv kanalımızdan destek verdik. Ve burada öğrencilerimize canlı bir sınıf ortamında nasıl ders vermemiz gerekiyorsa aynı disiplinde derslerimizi verdik. Tekrar yüz yüze eğitimlerimiz başladığında ise öğrencilerimize kaç saat ders mağduriyetleri varsa bunu tespit edip eğitim düzeyini aynı seviyeye getirdik. Programlarımızı genelde sınav odaklı kurgulardık fakat bu pandemi süreci dolayısıyla geçmişe yönelik bir program kurguladık. Konuları pekiştirmelerini sağladık. Bir 12.sınıf öğrencimiz bizden sınava hazırlık almadı sadece,9 ve 10. sınıfın yani tyt  hazırlığı için de yüz yüze eğitimini aldı. Çünkü öğrencilerimiz okullar ve kurslar pandemi dolayısıyla kapalı olduğu için temel eğitimlerinde ciddi sıkıntılar yaşadılar. Biz geriye dönük çalışmalar yaptığımız için ekarte edebildik. Tabi bu da kurumsal bir markanın çatısı altında olmaktan kaynaklı bir durumdu ve şuanda geçen seneye göre öğrenci sayısında ciddi bir artış oldu. Derslerin yanı sıra öğrencilerin izleyecekleri yola da önem veriyoruz, kendim de rehber öğretmeni olduğum için onların kişisel gelişimleri ve rehberlik hizmeti için elimizden geleni yapıyoruz. Sınav Dershanesi olarak 10 senenin altında tecrübesi olan hiçbir öğretmeni derse sokmuyoruz. Disiplinle, tecrübeyle çalışıyoruz, sönmemiş bir kurumuz.'' sözleriyle ifade etti.
Başarının Adresi Sınav kurs merkezi

30 yılı aşkın tecrübesiyle kurulduğu günden bu güne kaliteli eğitim veren Sınav Eğitim Kurumları 5 yıldır Isparta'da bulunan 60 kişilik profesyonel kadrosuyla ortaokul ve lise öğrencilerine hizmet veriyor.

29 dersliğe sahip olan Sınav Dershanesi'nde sınıflar 12-16 arasında değişiklik gösteriyor. Bursluluk sınavlarından, günlük derslere kadar tüm faaliyetlerinde hes kodu, maske, mesafe ve hijyen hususuna dikkat gösteriyor. Eğitim konusunda en köklü kuruluşlardan biri olan Sınav Dershanesi derslerin yanı sıra yılda 17 adet tyt-ayt kitabı, yaprak testler ve deneme sınavlarıyla öğrencilerin dersleri pekiştirmesini sağlıyor.

Randevulu etüt sistemini de bünyesinde barındıran Sınav Dershanesi tüm öğrencilerine birebir ders imkanı da sunuyor. Yıllık ösym başarı oranı %87 olan Sınav Dershanesi Tıp Fakültesinden Hukuk Fakültesine köklü üniversitelere öğrenci kazandırıyor.

Başarılı garantili bir kurum olan Sınav Dershanesi Müdürü Ahmet Çelik ''Pandemi sürecinde öğrencilerimize online eğitim verme durumunda kaldık. Fakat online süreçte de kurumsal olduğumuz için Sınav Genel Merkezinin hazırlamış olduğu dijital platform ve Sınav Tv kanalımızdan destek verdik. Ve burada öğrencilerimize canlı bir sınıf ortamında nasıl ders vermemiz gerekiyorsa aynı disiplinde derslerimizi verdik. Tekrar yüz yüze eğitimlerimiz başladığında ise öğrencilerimize kaç saat ders mağduriyetleri varsa bunu tespit edip eğitim düzeyini aynı seviyeye getirdik. Programlarımızı genelde sınav odaklı kurgulardık fakat bu pandemi süreci dolayısıyla geçmişe yönelik bir program kurguladık. Konuları pekiştirmelerini sağladık. Bir 12.sınıf öğrencimiz bizden sınava hazırlık almadı sadece,9 ve 10. sınıfın yani tyt  hazırlığı için de yüz yüze eğitimini aldı. Çünkü öğrencilerimiz okullar ve kurslar pandemi dolayısıyla kapalı olduğu için temel eğitimlerinde ciddi sıkıntılar yaşadılar. Biz geriye dönük çalışmalar yaptığımız için ekarte edebildik. Tabi bu da kurumsal bir markanın çatısı altında olmaktan kaynaklı bir durumdu ve şuanda geçen seneye göre öğrenci sayısında ciddi bir artış oldu. Derslerin yanı sıra öğrencilerin izleyecekleri yola da önem veriyoruz, kendim de rehber öğretmeni olduğum için onların kişisel gelişimleri ve rehberlik hizmeti için elimizden geleni yapıyoruz. Sınav Dershanesi olarak 10 senenin altında tecrübesi olan hiçbir öğretmeni derse sokmuyoruz. Disiplinle, tecrübeyle çalışıyoruz, sönmemiş bir kurumuz.'' sözleriyle ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
{C*C}
(06.03.2022 17:08 - #312)
Gözü yükseklerde olanların adresi SINAV KURS MERKEZİ
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.