Başdeğirmen’den gençlere çok kitap okuyun tavsiyesi

ISPARTA 23.03.2023 - 15:04, Güncelleme: 26.03.2023 - 23:23
 

Başdeğirmen’den gençlere çok kitap okuyun tavsiyesi

ısparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Milli Eğitim Müdürlüğünün Eğitimin Niteliğini Geliştirme Programı çerçevesinde Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi öğrencileriyle ‘Birlikte Okuyoruz’ okuma etkinliğine katıldı.
ısparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Milli Eğitim Müdürlüğünün Eğitimin Niteliğini Geliştirme Programı çerçevesinde Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi öğrencileriyle ‘Birlikte Okuyoruz’ okuma etkinliğine katıldı. Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi Okul Müdürü İdris Sezgin, İngilizce Öğretmeni Şadiye Yasemin Eral ve 10 öğrenci, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile makamında okuma etkinliği gerçekleştirdi. Başkan Başdeğirmen, öğrencilerle birlikte Hz. Yusuf (A.S)’nin güzelliklerle dolu kıssasını anlatan ve Yazar Abdullah Yıldız’ın kaleme almış olduğu Yusuf’un Üç Gömleği kitabını okudu. Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi Okul Müdürü İdris Sezgin, Milli Eğitim Müdürlüğünün projesi kapsamında Isparta protokolünün okullarla eşleştirildiğini bu kapsamda da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile okullarının kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiğini söyledi. Kitabın sayfa olarak küçük olduğunu ancak içeriğinde çok büyük anlamlar barındırdığına değinen Okul Müdürü İdris Sezgin, “Bizlere vermiş olduğunuz katkılardan dolayı okulum ve milli eğitim camiamız adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin önemli kültürel desteklerini görüyoruz” dedi. İngilizce Öğretmeni Şadiye Yasemin Eral da Belediye Başkanı Başdeğirmen’in her zaman eğitimin yanında yer aldığını belirterek, “Çalışmayı bilen başarılı, güzel öğrencilerimiz var. Öğrencilerimiz kitap okumayı çok seviyorlar. Öğrencilerimize ve ailelerine de bu konuda bilinçli oldukları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Öğrencilere ve gençlere çok okumalarını tavsiye eden, bilgi hazinelerini geliştirmelerini isteyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, okul idareci ve öğrencileriyle ikinci buluşmayı gerçekleştirdiklerine değindi. Yusuf’un Üç Gömleği kitabını okuduklarını belirten Başdeğirmen, “Kitabı okuyunca etkilenmemek elde değil. İnsan yaşantılarının nerelerden nerelere gelebileceğinin en güzel örneklerinden birisi. İçeriği çok büyük bir kitap” dedi. Hz. Yusuf’un zorlu hayatından, Yusuf’un Üç Gömleği kitabındaki bölümlerden bahseden ve kitapta çok önemli dersler bulunduğunu aktaran Başkan Başdeğirmen, “Kitapta anlatılanların bizlere çok büyük dersleri var. Neler yapmamız gerekiyor, hayattaki yaşantı şeklimiz bunlar önemli şeyler” ifadelerinde bulundu. Gençlerin çok kitap okumalarını isteyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Kitap okuyarak bilgimizi, haznemizi geliştirmemiz gerekiyor. Sizler bunu çok güzel yapıyorsunuz. Kitap okumak kadar insanı geliştiren bir başka nesne yok. İnsanlar yaradılış itibariyle devamlı bir arayış içerisinde. Sizlerin vermiş olduğu mücadeleyi de görüyorum. Güzel bir eğitim alıyorsunuz, güzel bir okulunuz, öğretmenleriniz var. Rabbim sizlerin yolunu açık eylesin. Ülkemize, devletimize, milletimize ve ailenize hayırlı hizmetler yapabilmenizi nasip etsin” görüşlerinde bulundu. nakliyat istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat
ısparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Milli Eğitim Müdürlüğünün Eğitimin Niteliğini Geliştirme Programı çerçevesinde Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi öğrencileriyle ‘Birlikte Okuyoruz’ okuma etkinliğine katıldı.

ısparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Milli Eğitim Müdürlüğünün Eğitimin Niteliğini Geliştirme Programı çerçevesinde Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi öğrencileriyle ‘Birlikte Okuyoruz’ okuma etkinliğine katıldı.

Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi Okul Müdürü İdris Sezgin, İngilizce Öğretmeni Şadiye Yasemin Eral ve 10 öğrenci, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile makamında okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Başkan Başdeğirmen, öğrencilerle birlikte Hz. Yusuf (A.S)’nin güzelliklerle dolu kıssasını anlatan ve Yazar Abdullah Yıldız’ın kaleme almış olduğu Yusuf’un Üç Gömleği kitabını okudu.

Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi Okul Müdürü İdris Sezgin, Milli Eğitim Müdürlüğünün projesi kapsamında Isparta protokolünün okullarla eşleştirildiğini bu kapsamda da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile okullarının kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiğini söyledi.

Kitabın sayfa olarak küçük olduğunu ancak içeriğinde çok büyük anlamlar barındırdığına değinen Okul Müdürü İdris Sezgin, “Bizlere vermiş olduğunuz katkılardan dolayı okulum ve milli eğitim camiamız adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin önemli kültürel desteklerini görüyoruz” dedi.

İngilizce Öğretmeni Şadiye Yasemin Eral da Belediye Başkanı Başdeğirmen’in her zaman eğitimin yanında yer aldığını belirterek, “Çalışmayı bilen başarılı, güzel öğrencilerimiz var. Öğrencilerimiz kitap okumayı çok seviyorlar. Öğrencilerimize ve ailelerine de bu konuda bilinçli oldukları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencilere ve gençlere çok okumalarını tavsiye eden, bilgi hazinelerini geliştirmelerini isteyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, okul idareci ve öğrencileriyle ikinci buluşmayı gerçekleştirdiklerine değindi. Yusuf’un Üç Gömleği kitabını okuduklarını belirten Başdeğirmen, “Kitabı okuyunca etkilenmemek elde değil. İnsan yaşantılarının nerelerden nerelere gelebileceğinin en güzel örneklerinden birisi. İçeriği çok büyük bir kitap” dedi.

Hz. Yusuf’un zorlu hayatından, Yusuf’un Üç Gömleği kitabındaki bölümlerden bahseden ve kitapta çok önemli dersler bulunduğunu aktaran Başkan Başdeğirmen, “Kitapta anlatılanların bizlere çok büyük dersleri var. Neler yapmamız gerekiyor, hayattaki yaşantı şeklimiz bunlar önemli şeyler” ifadelerinde bulundu.

Gençlerin çok kitap okumalarını isteyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Kitap okuyarak bilgimizi, haznemizi geliştirmemiz gerekiyor. Sizler bunu çok güzel yapıyorsunuz. Kitap okumak kadar insanı geliştiren bir başka nesne yok. İnsanlar yaradılış itibariyle devamlı bir arayış içerisinde. Sizlerin vermiş olduğu mücadeleyi de görüyorum. Güzel bir eğitim alıyorsunuz, güzel bir okulunuz, öğretmenleriniz var. Rabbim sizlerin yolunu açık eylesin. Ülkemize, devletimize, milletimize ve ailenize hayırlı hizmetler yapabilmenizi nasip etsin” görüşlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.