Başdeğirmen’den Nazmiye Demirel Ortaokulu’na ziyaret

ISPARTA 12.05.2023 - 11:44, Güncelleme: 12.05.2023 - 11:44
 

Başdeğirmen’den Nazmiye Demirel Ortaokulu’na ziyaret

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Nazmiye Demirel Ortaokulunda okul idarecileri, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okul girişinde öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Başdeğirmen, öğretmenlerin taleplerinin yerine getirilmesiyle ilgili de gerekli talimatları verdi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Nazmiye Demirel Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okul girişinde öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Başdeğirmen, “Sizlere merhaba demek için geldim” dedi. Kısa sürede öğrenciler Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in etrafını sararak, imza alma yarışına girdiler. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Nazmiye Demirel Ortaokulunda idareciler ve öğretmenlerle bir araya gelip, talep ve önerilerini dilendi. Öğretmenler Atatürk büstünün olduğu alanın arkasındaki bölgede yağışlı havalarda çamur oluştuğunu belirterek, bu bölgeye kilit parke taşı döşenmesini talep ettiler. Başkan Başdeğirmen, o bölgeye kilit parke taşı yerine daha güzel bir uygulama yapacaklarını söyledi.   Bir öğretmen de otomobilleri için park sorunu yaşadıklarını, eski Bağ-Kur binasının otoparkını kullanmak istediklerini belirtti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu konuyla ilgileneceklerini ifade etti. Okul alanı içerisinde bulunan mescidin halılarının uzun zamandır temizlenmediğini kaydeden öğretmenler, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den halıların temizlenmesini talep ettiler. Başkan Başdeğirmen, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mescidin halılarının temizleneceğini kaydetti. Bir kedinin talihsiz bir olay sonucu yaralandığını dile getiren öğretmenler, “Başkanım bu hayvanımızı kurtaralım. Kediyi veterinere götürdük. Aramızda tedavisi için gerekli parayı toplamaya çalışıyoruz. Kedinin çenesine platin takılacak, üst damak ve çenede kırıklar var” derken Başkan Başdeğirmen, Veteriner İşleri Müdürü Ahmet Çankar’ı cep telefonuyla arayarak, yaralı kediyle ilgilenilmesi ve okulda bulunan kediler için kedi kulübeleri konulması talimatını verdi. Öğretmenlerin diğer taleplerinin de karşılanması için talimat veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, okula futbol ve basketbol topu hediye etti. Nazmiye Demirel Ortaokulu’ndan gelen davet üzerine okulu ziyaret ettiklerini belirten Başkan Başdeğirmen, “Dün davet ettiniz bugün geldik. Sizler de gelebilirsiniz, bana telefonla da ulaşabilirsiniz. Taleplerinizi Allah’ın izniyle anında yerine getiririz” dedi.    
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Nazmiye Demirel Ortaokulunda okul idarecileri, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okul girişinde öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Başdeğirmen, öğretmenlerin taleplerinin yerine getirilmesiyle ilgili de gerekli talimatları verdi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Nazmiye Demirel Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okul girişinde öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Başdeğirmen, “Sizlere merhaba demek için geldim” dedi. Kısa sürede öğrenciler Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in etrafını sararak, imza alma yarışına girdiler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Nazmiye Demirel Ortaokulunda idareciler ve öğretmenlerle bir araya gelip, talep ve önerilerini dilendi. Öğretmenler Atatürk büstünün olduğu alanın arkasındaki bölgede yağışlı havalarda çamur oluştuğunu belirterek, bu bölgeye kilit parke taşı döşenmesini talep ettiler. Başkan Başdeğirmen, o bölgeye kilit parke taşı yerine daha güzel bir uygulama yapacaklarını söyledi.  

Bir öğretmen de otomobilleri için park sorunu yaşadıklarını, eski Bağ-Kur binasının otoparkını kullanmak istediklerini belirtti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu konuyla ilgileneceklerini ifade etti.

Okul alanı içerisinde bulunan mescidin halılarının uzun zamandır temizlenmediğini kaydeden öğretmenler, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den halıların temizlenmesini talep ettiler. Başkan Başdeğirmen, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mescidin halılarının temizleneceğini kaydetti.

Bir kedinin talihsiz bir olay sonucu yaralandığını dile getiren öğretmenler, “Başkanım bu hayvanımızı kurtaralım. Kediyi veterinere götürdük. Aramızda tedavisi için gerekli parayı toplamaya çalışıyoruz. Kedinin çenesine platin takılacak, üst damak ve çenede kırıklar var” derken Başkan Başdeğirmen, Veteriner İşleri Müdürü Ahmet Çankar’ı cep telefonuyla arayarak, yaralı kediyle ilgilenilmesi ve okulda bulunan kediler için kedi kulübeleri konulması talimatını verdi.

Öğretmenlerin diğer taleplerinin de karşılanması için talimat veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, okula futbol ve basketbol topu hediye etti.

Nazmiye Demirel Ortaokulu’ndan gelen davet üzerine okulu ziyaret ettiklerini belirten Başkan Başdeğirmen, “Dün davet ettiniz bugün geldik. Sizler de gelebilirsiniz, bana telefonla da ulaşabilirsiniz. Taleplerinizi Allah’ın izniyle anında yerine getiririz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.