Başdeğirmen'in mazbata töreni tarihi belli oldu

ISPARTA 03.04.2024 - 12:17, Güncelleme: 03.04.2024 - 12:17
 

Başdeğirmen'in mazbata töreni tarihi belli oldu

31 Mart yerel seçimleri sonucu AK Parti Belediye Başkan Adayı, mevcut başkan Şükrü Başdeğirmen, yeniden Isparta’nın şehrül-emini oldu.
Tarihi bir farkla rakiplerini geride bırakan Başkan Başdeğirmen, yeni dönem için Ispartaılardan tam destek aldı. Yerel seçimlerin ardından sonuçlara herhangi bir itirazın olmaması nedeniyle Isparta İl Seçim Kurulu mazbata tarihini belirledi. Buna göre mazbata töreninin 5 Nisan Cuma günü saat 14.30’da yapılması planlanıyor. Başkan Başdeğirmen Cuma günü mazbatasını aldıktan sonra Isparta Belediyesine geçecek ve yeni dönem için hizmetlerinin startını verecek. Hatırlanacağı üzere Başkan Başdeğirmen yeni dönem için parolasının “Isparta altın çağı” olarak açıklamıştı.
31 Mart yerel seçimleri sonucu AK Parti Belediye Başkan Adayı, mevcut başkan Şükrü Başdeğirmen, yeniden Isparta’nın şehrül-emini oldu.

Tarihi bir farkla rakiplerini geride bırakan Başkan Başdeğirmen, yeni dönem için Ispartaılardan tam destek aldı. Yerel seçimlerin ardından sonuçlara herhangi bir itirazın olmaması nedeniyle Isparta İl Seçim Kurulu mazbata tarihini belirledi. Buna göre mazbata töreninin 5 Nisan Cuma günü saat 14.30’da yapılması planlanıyor.

Başkan Başdeğirmen Cuma günü mazbatasını aldıktan sonra Isparta Belediyesine geçecek ve yeni dönem için hizmetlerinin startını verecek.

Hatırlanacağı üzere Başkan Başdeğirmen yeni dönem için parolasının “Isparta altın çağı” olarak açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.