Başkan Çelik’ten Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

ISPARTA 14.07.2023 - 15:49, Güncelleme: 14.07.2023 - 15:49
 

Başkan Çelik’ten Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “15 Temmuz gecesi canlarını hiçe sayanlar Türkiye Yüzyılının gerçek kahramanlarıdır.” dedi.
ITSO yönetim kurulu Başkanı Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi, “15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, milli iradeyi ve demokrasimizi ortadan kaldırmayı hedefleyen en alçak darbe teşebbüsüdür ve Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Milletimiz, 15 Temmuz’da demokrasimizi korumak için ortak bir tutum sergilemiş; millet egemenliğini, anayasal düzeni yok sayan adımların karşısında olduğunu net bir şekilde ifade etmiştir. Yaşanan süreçte ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Isparta’mızda da toplumun tüm kesimleri hain darbe girişiminin öğrenildiği ilk andan itibaren ortaya iradesini koymuş, birlik ve beraberlik ruhunu yansıtmıştır. 15 Temmuz gecesi canlarını hiçe sayanlar Türkiye Yüzyılının gerçek kahramanlarıdır. Dün olduğu gibi bugün de demokrasimize, birliğimize, dirliğimize ve ekonomimize yönelik saldırılara karşı demokrasi nöbetimiz sonsuza kadar sürecek. Milletimizin gösterdiği kahramanca direniş, ekonomi cephesinde yatırım, üretim, istihdam, ihracat seferberliğiyle sürüyor. Daha fazla yatırım, daha fazla üretim ve istihdam hedeflerimize erişmek için çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizin; dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını ve lider ülke haline gelmesini hep birlikte çalışarak sağlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak için gövdesini siper eden tüm 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “15 Temmuz gecesi canlarını hiçe sayanlar Türkiye Yüzyılının gerçek kahramanlarıdır.” dedi.

ITSO yönetim kurulu Başkanı Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi, “15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, milli iradeyi ve demokrasimizi ortadan kaldırmayı hedefleyen en alçak darbe teşebbüsüdür ve Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.

Milletimiz, 15 Temmuz’da demokrasimizi korumak için ortak bir tutum sergilemiş; millet egemenliğini, anayasal düzeni yok sayan adımların karşısında olduğunu net bir şekilde ifade etmiştir. Yaşanan süreçte ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Isparta’mızda da toplumun tüm kesimleri hain darbe girişiminin öğrenildiği ilk andan itibaren ortaya iradesini koymuş, birlik ve beraberlik ruhunu yansıtmıştır. 15 Temmuz gecesi canlarını hiçe sayanlar Türkiye Yüzyılının gerçek kahramanlarıdır.

Dün olduğu gibi bugün de demokrasimize, birliğimize, dirliğimize ve ekonomimize yönelik saldırılara karşı demokrasi nöbetimiz sonsuza kadar sürecek. Milletimizin gösterdiği kahramanca direniş, ekonomi cephesinde yatırım, üretim, istihdam, ihracat seferberliğiyle sürüyor. Daha fazla yatırım, daha fazla üretim ve istihdam hedeflerimize erişmek için çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizin; dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını ve lider ülke haline gelmesini hep birlikte çalışarak sağlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak için gövdesini siper eden tüm 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.