Başkan Dilek Çanakoğlu'ndan kandil mesajı

ISPARTA 26.09.2023 - 22:26, Güncelleme: 26.09.2023 - 22:26
 

Başkan Dilek Çanakoğlu'ndan kandil mesajı

Sanayici İş Kadını Çanakoğlu Metal Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Deregümülü Narlı, Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla Mesajı yayınladı.
Sanayici İş Kadını Çanakoğlu Metal Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Deregümülü Narlı, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Bu rahmet ve bereket dolu günün; aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun” dedi. Bu rahmet ve bereket dolu günün; aziz milletimize, hemşehrilerimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.”dedi
Sanayici İş Kadını Çanakoğlu Metal Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Deregümülü Narlı, Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla Mesajı yayınladı.

Sanayici İş Kadını Çanakoğlu Metal Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Deregümülü Narlı, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Bu rahmet ve bereket dolu günün; aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun” dedi.
Bu rahmet ve bereket dolu günün; aziz milletimize, hemşehrilerimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.