Başkan Pala’dan Kurban Bayramı Mesajı

ISPARTA 27.06.2023 - 19:49, Güncelleme: 27.06.2023 - 19:51
 

Başkan Pala’dan Kurban Bayramı Mesajı

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Kurban Bayramı’nın milletimiz ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Kurban Bayramı’nın milletimiz ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” dedi. Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Başkan Pala, mesajında “Sizleri en kalbi duygularımla ve muhabbetle selamlıyor, Kurban Bayramı’nızı gönülden tebrik ediyorum. Rabbimize, bizleri bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturduğu için hamd ediyorum” dedi. Mesajında, ‘Birliğimiz, beraberliğimiz en büyük bereketimizdir’ diyen Başkan Pala, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü konumundadır. Hem Allah’a hem de birbirimize yakınlaşmayı umduğumuz Kurban Bayramı’mızı bayram coşkusu ile kazasız, belasız bir şekilde geçirmeyi temenni ediyorum. Her bayram olduğu gibi bu bayram da ulu çınarlarımızı ihmal etmeyelim. Büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerinden öpüp hayır dualarını alırken, küçüklerimizin de gözlerinden öpüp bayram kültürünü yaşatalım.” Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlardan trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini hatırlatan Pala, “Ayrıca tüm kurumlarımız, vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmesi için gereken tedbirleri almakta. Buradan, bayram sevincimizi maddi ve manevi üzüntüye dönüştürmemek için yola çıkacak sürücülerimize de trafik kurallarına harfiyen uymaları çağrısında bulunuyorum” diye konuştu. Başkan Pala, başta şehitlerin anne ve babaları, eşleri ve çocukları ile yakınları olmak üzere gazilerin ve ailelerinin de bayramlarını tebrik ederek, “Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlar diliyorum. Bu vesileyle, Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını Allah’tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın milletimiz ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun. Sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.
Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Kurban Bayramı’nın milletimiz ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Kurban Bayramı’nın milletimiz ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.
Başkan Pala, mesajında “Sizleri en kalbi duygularımla ve muhabbetle selamlıyor, Kurban Bayramı’nızı gönülden tebrik ediyorum. Rabbimize, bizleri bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturduğu için hamd ediyorum” dedi.
Mesajında, ‘Birliğimiz, beraberliğimiz en büyük bereketimizdir’ diyen Başkan Pala, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü konumundadır. Hem Allah’a hem de birbirimize yakınlaşmayı umduğumuz Kurban Bayramı’mızı bayram coşkusu ile kazasız, belasız bir şekilde geçirmeyi temenni ediyorum. Her bayram olduğu gibi bu bayram da ulu çınarlarımızı ihmal etmeyelim. Büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerinden öpüp hayır dualarını alırken, küçüklerimizin de gözlerinden öpüp bayram kültürünü yaşatalım.”
Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlardan trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini hatırlatan Pala, “Ayrıca tüm kurumlarımız, vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmesi için gereken tedbirleri almakta. Buradan, bayram sevincimizi maddi ve manevi üzüntüye dönüştürmemek için yola çıkacak sürücülerimize de trafik kurallarına harfiyen uymaları çağrısında bulunuyorum” diye konuştu.

Başkan Pala, başta şehitlerin anne ve babaları, eşleri ve çocukları ile yakınları olmak üzere gazilerin ve ailelerinin de bayramlarını tebrik ederek, “Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlar diliyorum. Bu vesileyle, Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını Allah’tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın milletimiz ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun. Sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.