Başkan Tural : İlimizdeki kadın kuruluşlarını tek merkezde toplayacağız

ISPARTA 08.01.2024 - 20:55, Güncelleme: 08.01.2024 - 20:55
 

Başkan Tural : İlimizdeki kadın kuruluşlarını tek merkezde toplayacağız

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmaları kapsamında Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanlığı ve Tuhafiyeciler Sitesi esnafını ziyaret etti. Tural, kadın sivil toplum kuruluşlarının bir arada olacağı merkezi hayata geçireceklerini söyledi.
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, beraberinde İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve parti yönetimiyle birlikte, Türk Kadınlar Birliği Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti. Birlik üyeleri ile bir araya gelen Tural, kadınların yaşadığı sorunları dinledi. Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş, Başkan Adayı Ahmet Tural’a 31 Mart yerel seçimlerinde başarı dileklerini iletti. Karakaş “Türk Kadınlar Birliği olarak düzenli olarak derneğimizi açıyoruz. Öğrencilere burs vermeye gayret ediyoruz. Desteklerinizi de bekliyoruz.  Seçim olunca her vatandaş gibi bizlerde heyecanlıyız seçimler yenilikler getiriyor. Sizler de bir yola çıkmışsınız. Sizlere de hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bizler kadın dernekleri olarak neler yapacaklarınızı merakla bekliyoruz. Çalışan kadınlar için sivil toplum kuruluşlarındaki kadınlar için neler yapacaksınız bizlere ne gibi faydanız olacak bilmek istiyoruz” dedi. KADINLARA DAHA ÇOK POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, TKB üyelerine teşekkür ederek “Kadınlar bizim için önemli.  Kadınlar bizim annemiz, kardeşimiz, bacılarımız. Sizlerin yapmış olduğu çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Türk Kadınlar Birliği olarak okuyan çocuklara burs veriyorsunuz. Yardımda bulunuyorsunuz.  Cumhuriyet kadınlarının yapması gerekenlerin fazlasını yapıyorsunuz.  Bizler de Atatürk ilke ve inkılaplarına uyan bir belediyecilik anlayışıyla belediyeyi yöneteceğimizi söylüyoruz.  Tabi ki kadınlara yönelik projelerimiz var. Bunları şubat ayının başından itibaren açıklayama başlıyoruz.  Kadın kuruluşlarımızın toplu bir şekilde bir merkezde toplanması konusunda da projelerimiz var. Bu merkezde kadınlarımızın çalışma alanları olacak. Ortak kullanım alanları olacak. İlimizde Kent Konseyi eksikliğimiz var. Kent Konseyinde, kadınlarımızın olmasıyla birlikte bu da bizlere ışık tutacaktır. Allah nasip ederse ilk yapacağımız işlerden biri Kent Konseyinin hemen kurulmasıdır. Burada kadınlarımız çok aktif olarak rol alacaklar. Bizim belediyecilik anlayışımızda kadınlara yer verilecek. Esnaf Odaları Birliğinde de Kadın Komisyonu Başkanlığı adı altında bayan esnafları tek çatı altında toplamaya gayret gösterdik. Belediye yönetiminde de kadınlarımıza daha çok pozitif bir ayrımcılık yapmak suretiyle kadınlarımızı daha fazla destekleyeceğiz. Yapmış olduğunuz kutsal bir görev. Karşılık beklemeden çocuklarımıza maddi, manevi destek oluyorsunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   TUHAFİYECİLER SİTESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ belediye Başkan Adayı Tural, ardından Tuhafiyeciler Sitesi esnafını da ziyaret etti. Sitedeki tüm dükkanlara girerek, esnaflara “hayırlı işler” dileklerini ileten Başkan Adayı Tural, 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek istedi.
İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmaları kapsamında Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanlığı ve Tuhafiyeciler Sitesi esnafını ziyaret etti. Tural, kadın sivil toplum kuruluşlarının bir arada olacağı merkezi hayata geçireceklerini söyledi.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, beraberinde İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve parti yönetimiyle birlikte, Türk Kadınlar Birliği Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti. Birlik üyeleri ile bir araya gelen Tural, kadınların yaşadığı sorunları dinledi. Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş, Başkan Adayı Ahmet Tural’a 31 Mart yerel seçimlerinde başarı dileklerini iletti. Karakaş “Türk Kadınlar Birliği olarak düzenli olarak derneğimizi açıyoruz. Öğrencilere burs vermeye gayret ediyoruz. Desteklerinizi de bekliyoruz.  Seçim olunca her vatandaş gibi bizlerde heyecanlıyız seçimler yenilikler getiriyor. Sizler de bir yola çıkmışsınız. Sizlere de hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bizler kadın dernekleri olarak neler yapacaklarınızı merakla bekliyoruz. Çalışan kadınlar için sivil toplum kuruluşlarındaki kadınlar için neler yapacaksınız bizlere ne gibi faydanız olacak bilmek istiyoruz” dedi.

KADINLARA DAHA ÇOK POZİTİF

AYRIMCILIK YAPACAĞIZ

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, TKB üyelerine teşekkür ederek “Kadınlar bizim için önemli.  Kadınlar bizim annemiz, kardeşimiz, bacılarımız. Sizlerin yapmış olduğu çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Türk Kadınlar Birliği olarak okuyan çocuklara burs veriyorsunuz. Yardımda bulunuyorsunuz.  Cumhuriyet kadınlarının yapması gerekenlerin fazlasını yapıyorsunuz.  Bizler de Atatürk ilke ve inkılaplarına uyan bir belediyecilik anlayışıyla belediyeyi yöneteceğimizi söylüyoruz.  Tabi ki kadınlara yönelik projelerimiz var. Bunları şubat ayının başından itibaren açıklayama başlıyoruz.  Kadın kuruluşlarımızın toplu bir şekilde bir merkezde toplanması konusunda da projelerimiz var. Bu merkezde kadınlarımızın çalışma alanları olacak. Ortak kullanım alanları olacak. İlimizde Kent Konseyi eksikliğimiz var. Kent Konseyinde, kadınlarımızın olmasıyla birlikte bu da bizlere ışık tutacaktır. Allah nasip ederse ilk yapacağımız işlerden biri Kent Konseyinin hemen kurulmasıdır. Burada kadınlarımız çok aktif olarak rol alacaklar. Bizim belediyecilik anlayışımızda kadınlara yer verilecek. Esnaf Odaları Birliğinde de Kadın Komisyonu Başkanlığı adı altında bayan esnafları tek çatı altında toplamaya gayret gösterdik. Belediye yönetiminde de kadınlarımıza daha çok pozitif bir ayrımcılık yapmak suretiyle kadınlarımızı daha fazla destekleyeceğiz. Yapmış olduğunuz kutsal bir görev. Karşılık beklemeden çocuklarımıza maddi, manevi destek oluyorsunuz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

TUHAFİYECİLER SİTESİ

ESNAFINI ZİYARET ETTİ

belediye Başkan Adayı Tural, ardından Tuhafiyeciler Sitesi esnafını da ziyaret etti. Sitedeki tüm dükkanlara girerek, esnaflara “hayırlı işler” dileklerini ileten Başkan Adayı Tural, 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.