“Bebek Dostu Hastane”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2023 - 16:00, Güncelleme: 06.10.2023 - 15:32
 

“Bebek Dostu Hastane”

“Bebek Dostu Hastane”
Antalya’nın Gazipaşa İlçe Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından bebekler için gerekli kriterleri sağlayan hastanelere verdiği “Bebek Dostu Hastane” ünvanını aldı.Gebelikten itibaren anne adaylarını anne sütü ve emzirme konularında bilgilendiren, doğum sonrasında da eğitilmiş sağlık çalışanları ile annelere bebeklerini nasıl emzirecekleri konusunda yardımcı olan ve bebeğin emzirilmesini sağlayan hastanelere “Bebek Dostu Hastane” ünvanı veriliyor. Kriterleri yerine getiren Gazipaşa Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından “Bebek Dostu Hastane” unvanı aldı.Hastanenin “Bebek Dostu Hastane” unvanı almasını kutlayan personel, yeni doğum yapan annelere lohusa şerbeti dağıtarak ve bebekler hakkında bilgiler vererek farkındalık oluşturdu. 1-7 Ekim Emzirme Haftası hakkında da anneler bilgilendirildi.
“Bebek Dostu Hastane”
Antalya’nın Gazipaşa İlçe Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından bebekler için gerekli kriterleri sağlayan hastanelere verdiği “Bebek Dostu Hastane” ünvanını aldı.
Gebelikten itibaren anne adaylarını anne sütü ve emzirme konularında bilgilendiren, doğum sonrasında da eğitilmiş sağlık çalışanları ile annelere bebeklerini nasıl emzirecekleri konusunda yardımcı olan ve bebeğin emzirilmesini sağlayan hastanelere “Bebek Dostu Hastane” ünvanı veriliyor. Kriterleri yerine getiren Gazipaşa Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından “Bebek Dostu Hastane” unvanı aldı.
Hastanenin “Bebek Dostu Hastane” unvanı almasını kutlayan personel, yeni doğum yapan annelere lohusa şerbeti dağıtarak ve bebekler hakkında bilgiler vererek farkındalık oluşturdu. 1-7 Ekim Emzirme Haftası hakkında da anneler bilgilendirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.