Berber, kuaför esnafı Tural’ın yanında : Pandemide yerel yönetimin esnafa desteğini göremedik

ISPARTA 18.02.2024 - 13:06, Güncelleme: 18.02.2024 - 13:06
 

Berber, kuaför esnafı Tural’ın yanında : Pandemide yerel yönetimin esnafa desteğini göremedik

Berber, kuaför ve güzellik merkezi salonu işleten esnafla bir araya gelen İyi parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, pandemi döneminde esnafın ihtiyaçlarının karşılanmasında yerel yönetimin desteğini göremediklerini söyledi. Tural “Bu seçimde gelin sizin içinizden çıkmış Ahmet Tural kardeşinize destek olun bizlerde iyi belediyeciliği sizlerle buluşturalım” dedi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Isparta Berber ve Kuaförler Odası’nın daveti üzerine  oda üyeleriyle bir araya geldi.  Esnafın yoğun ilgi gösterdiği buluşma toplantısında Oda Başkanı Mehmet Demiralay “Değerli büyüğümüz her zaman esnafın yanında olan, Sayın Ahmet Tural Başkanımız ve parti yöneticilerine hoşgeldiniz diyorum. Her zaman dediğimiz gibi biz büyük bir aileyiz.  Ahmet Başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi.       ESNAFIN SORUNLARIYLA İLGİLENMEDİLER Başkan Adayı Ahmet Tural  da konuşmasında pandemi dönemine dikkat çekerek, salgın döneminde esnafın yerel yönetimden beklediği desteği göremediğini kaydetti. Başkan  Adayı Tural “Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı döneminde sizlerle zaman zaman bir araya  geldik. Şimdide İyi Parti Belediye Başkan Adayı olarak bugün karşınızdayım. Sizin içinizden çıkmış bir kişi olarak hem sizlere hem Ispartamıza hizmet etmek için bu yola çıktık.  Yıllar içinde, belediye başkan adayları bizlere gelerek oy istediler biz de destek olduk. Ama gördük ki esnafın sorunlarına dertleriyle ilgilenilmiyor. Seçim bitinceye kadar herkes esnafın vatandaşın yanında seçim bitince maalesef 5 sene seçilenleri göremiyoruz. Bizlere sırtını dönüyorlar. PANDEMİDE DESTEK GÖREMEDİK Bunu pandemide gördük.  Pandemi döneminde dükkanlarımızın dezenfekte edilmesi, gibi ihtiyaçların karşılanmasında yerel yönetimin desteğini göremedik. Şimdi gelin siyasi partiniz ne olursa olsun. Bu genel seçim değil. Bu yerel seçimde sizin içinizden çıkmış Ahmet Tural kardeşinize destek olun bizlerde iyi belediyeciliği sizlerle buluşturalım. Bizim projelerimiz ayağı yere basan projelerle yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.  Buluşma toplantısı fotoğraf çekimiyle son buldu.        
Berber, kuaför ve güzellik merkezi salonu işleten esnafla bir araya gelen İyi parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, pandemi döneminde esnafın ihtiyaçlarının karşılanmasında yerel yönetimin desteğini göremediklerini söyledi. Tural “Bu seçimde gelin sizin içinizden çıkmış Ahmet Tural kardeşinize destek olun bizlerde iyi belediyeciliği sizlerle buluşturalım” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Isparta Berber ve Kuaförler Odası’nın daveti üzerine  oda üyeleriyle bir araya geldi.  Esnafın yoğun ilgi gösterdiği buluşma toplantısında Oda Başkanı Mehmet Demiralay “Değerli büyüğümüz her zaman esnafın yanında olan, Sayın Ahmet Tural Başkanımız ve parti yöneticilerine hoşgeldiniz diyorum. Her zaman dediğimiz gibi biz büyük bir aileyiz.  Ahmet Başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi.      

ESNAFIN SORUNLARIYLA İLGİLENMEDİLER

Başkan Adayı Ahmet Tural  da konuşmasında pandemi dönemine dikkat çekerek, salgın döneminde esnafın yerel yönetimden beklediği desteği göremediğini kaydetti. Başkan  Adayı Tural “Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı döneminde sizlerle zaman zaman bir araya  geldik. Şimdide İyi Parti Belediye Başkan Adayı olarak bugün karşınızdayım. Sizin içinizden çıkmış bir kişi olarak hem sizlere hem Ispartamıza hizmet etmek için bu yola çıktık.  Yıllar içinde, belediye başkan adayları bizlere gelerek oy istediler biz de destek olduk. Ama gördük ki esnafın sorunlarına dertleriyle ilgilenilmiyor. Seçim bitinceye kadar herkes esnafın vatandaşın yanında seçim bitince maalesef 5 sene seçilenleri göremiyoruz. Bizlere sırtını dönüyorlar.

PANDEMİDE DESTEK GÖREMEDİK

Bunu pandemide gördük.  Pandemi döneminde dükkanlarımızın dezenfekte edilmesi, gibi ihtiyaçların karşılanmasında yerel yönetimin desteğini göremedik. Şimdi gelin siyasi partiniz ne olursa olsun. Bu genel seçim değil. Bu yerel seçimde sizin içinizden çıkmış Ahmet Tural kardeşinize destek olun bizlerde iyi belediyeciliği sizlerle buluşturalım. Bizim projelerimiz ayağı yere basan projelerle yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.  Buluşma toplantısı fotoğraf çekimiyle son buldu. 

      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.