Burdur’da 150 bin TL’lik soygun yapan kadın yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2024 - 14:00, Güncelleme: 11.01.2024 - 13:32
 

Burdur’da 150 bin TL’lik soygun yapan kadın yakalandı

Burdur’da 150 bin TL’lik soygun yapan kadın yakalandı
Burdur’da Kasım ayında bir evde 154 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan kadın polis ekipleri tarafından yakalandı.Burdur’da 22 Kasım tarihinde merkez Bağlar Mahallesi 14034 Sokak üzerinde bulunan bir ikametten 154 bin TL değerinde ziynet eşyası çalınmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda olayı gerçekleştirenlerin H.A.(37) ve B.A.(20) isimli kadın şahıslar olduğu tespit edildi. Ekipler tarafından yapılan teknik takip sonucunda olayın faillerinden H.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.A. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan, olayın bir diğer faili B.A.yı yakalamak için çalışmalar sürüyor.
Burdur’da 150 bin TL’lik soygun yapan kadın yakalandı
Burdur’da Kasım ayında bir evde 154 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan kadın polis ekipleri tarafından yakalandı.
Burdur’da 22 Kasım tarihinde merkez Bağlar Mahallesi 14034 Sokak üzerinde bulunan bir ikametten 154 bin TL değerinde ziynet eşyası çalınmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda olayı gerçekleştirenlerin H.A.(37) ve B.A.(20) isimli kadın şahıslar olduğu tespit edildi. Ekipler tarafından yapılan teknik takip sonucunda olayın faillerinden H.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.A. emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan, olayın bir diğer faili B.A.yı yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.