Burdur’da yürüyüş yapan öğrenciyi köpek ısırdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2023 - 23:00, Güncelleme: 17.12.2023 - 22:29
 

Burdur’da yürüyüş yapan öğrenciyi köpek ısırdı

Burdur’da yürüyüş yapan öğrenciyi köpek ısırdı
Burdur’da yürüyüş yaparken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan üniversite öğrencisi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde eğitim gören ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait yurtta kalan Şevvalnur T. (19), Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yurdun alt tarafında bulunan sokakta yürüyüş yaptığı esnada sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Genç kızın 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Şevvalnur T. ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağ kalçasından yaralanan genç kız, tedavisinin ardından taburcu edildi.
Burdur’da yürüyüş yapan öğrenciyi köpek ısırdı
Burdur’da yürüyüş yaparken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan üniversite öğrencisi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde eğitim gören ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait yurtta kalan Şevvalnur T. (19), Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yurdun alt tarafında bulunan sokakta yürüyüş yaptığı esnada sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Genç kızın 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Şevvalnur T. ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağ kalçasından yaralanan genç kız, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.