Büyükşehir personeline AB proje hazırlama eğitimi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2023 - 13:00, Güncelleme: 27.10.2023 - 12:43
 

Büyükşehir personeline AB proje hazırlama eğitimi

Büyükşehir personeline AB proje hazırlama eğitimi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı işbirliğinde "Avrupa Birliği Metodolojisine Göre Proje Hazırlama Eğitimi” düzenledi. Eğitim çerçevesinde AB’nin hibe programlarına katılımın artırılması hedefleniyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği hibe programlarından daha etkili bir şekilde yararlanabilmek için "Avrupa Birliği Metodolojisine Göre Proje Hazırlama Eğitimi" düzenledi. Proje yazma kapasitesini güçlendirmeyi ve bu bilgileri projelere dönüştürmeyi amaçlayan eğitime Büyükşehir ve ilçe belediyeleri personeli katıldı. 3 gün süren "Avrupa Birliği Metodolojisine Göre Proje Hazırlama Eğitimi" Avrupa Birliği Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Selman Çetin tarafından verildi. Eğitimde, Avrupa Birliği Metodolojisi ile uyumlu olarak proje hazırlama, paydaş analizi, strateji analizi ve proje bütçesi hazırlama gibi konular ele alındı. Eğitim programı sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmayı da hedefliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu eğitim aracılığıyla birimlerinin proje yazma kapasitesini artırırken, aynı zamanda da bölgenin fonlara erişimine daha fazla katkı sağlamayı amaçlıyor.Yeni projelerin sunulması amaçlanıyorAntalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç, Avrupa Birliği hibelerinin vizyon projelerini hayata geçirilebilmesi adına oldukça önemli bir kaynak olduğunu vurgulayarak “Belediyemizin proje geliştirme kapasitesini güçlendirmek adına 3 günlük bir eğitim programı düzenledik. Bu konuda Avrupa Birliği Başkanlığı ile işbirliği içerisindeyiz. Eğitim sonrası belediyemizin vizyon projelerine katkı sağlayacak projeler sunmayı amaçlıyoruz. Hibe programları çerçevesinde birçok hibe programına dahil olup, şehrimize ve halkımıza daha fazla hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.
Büyükşehir personeline AB proje hazırlama eğitimi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı işbirliğinde "Avrupa Birliği Metodolojisine Göre Proje Hazırlama Eğitimi” düzenledi. Eğitim çerçevesinde AB’nin hibe programlarına katılımın artırılması hedefleniyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği hibe programlarından daha etkili bir şekilde yararlanabilmek için "Avrupa Birliği Metodolojisine Göre Proje Hazırlama Eğitimi" düzenledi. Proje yazma kapasitesini güçlendirmeyi ve bu bilgileri projelere dönüştürmeyi amaçlayan eğitime Büyükşehir ve ilçe belediyeleri personeli katıldı. 3 gün süren "Avrupa Birliği Metodolojisine Göre Proje Hazırlama Eğitimi" Avrupa Birliği Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Selman Çetin tarafından verildi. Eğitimde, Avrupa Birliği Metodolojisi ile uyumlu olarak proje hazırlama, paydaş analizi, strateji analizi ve proje bütçesi hazırlama gibi konular ele alındı. Eğitim programı sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmayı da hedefliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu eğitim aracılığıyla birimlerinin proje yazma kapasitesini artırırken, aynı zamanda da bölgenin fonlara erişimine daha fazla katkı sağlamayı amaçlıyor.

Yeni projelerin sunulması amaçlanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç, Avrupa Birliği hibelerinin vizyon projelerini hayata geçirilebilmesi adına oldukça önemli bir kaynak olduğunu vurgulayarak “Belediyemizin proje geliştirme kapasitesini güçlendirmek adına 3 günlük bir eğitim programı düzenledik. Bu konuda Avrupa Birliği Başkanlığı ile işbirliği içerisindeyiz. Eğitim sonrası belediyemizin vizyon projelerine katkı sağlayacak projeler sunmayı amaçlıyoruz. Hibe programları çerçevesinde birçok hibe programına dahil olup, şehrimize ve halkımıza daha fazla hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.