Büyükşehirden üniversite öğrencilerine yeni bir yurt

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2023 - 12:30, Güncelleme: 13.11.2023 - 12:17
 

Büyükşehirden üniversite öğrencilerine yeni bir yurt

Büyükşehirden üniversite öğrencilerine yeni bir yurt
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını çözmek amacıyla üniversite bölgesinde 50 öğrenci kapasiteli yeni bir yurt daha hizmete açtı.Böcek, Antalya’da artan kira fiyatları sonrasında üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını çözmek amacıyla üniversite bölgesinde geçtiğimiz yıllarda 330 öğrenci kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurdunu hizmete açmıştı. Daha sonra Elmalı’da bir yurt açan Başkan Muhittin Böcek, son olarak Gülveren Mahallesi’nde kız öğrenciler için yeni bir yurt desteği sağladı.Böcek ve Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Uluç arasında, öğrenci yurdunun kiralanması ve işletilmesiyle ilgili protokol imzalandı. Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya Üniversite Destekleme Vakfı’ndan kiralanan 50 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunun hayırlı olmasını dileyerek, “Geleceğimizin teminatı gençlerimize, öğrencilerimize yurdumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Vakfın kurucularına çok teşekkür ediyorum. 50 yıldır verdikleri hizmetlerden dolayı minnettarız” dedi."Şartı yurt yapılmasıydı"Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç, yurt arsasının 10 yıl önce hayırsever Şengül Çiftçioğlu tarafından bağışlandığını anlatarak, “Şengül Hanımın tek bir şartı vardı; arsasına ihtiyaç sahibi kız öğrenciler laik çizgide bir için bir yurt yapılması. Biz bu yurdu yaptık, işlettik. Şimdi de Antalya Büyükşehir Belediyemiz tarafındanişletilecek. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Büyükşehirden üniversite öğrencilerine yeni bir yurt
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını çözmek amacıyla üniversite bölgesinde 50 öğrenci kapasiteli yeni bir yurt daha hizmete açtı.
Böcek, Antalya’da artan kira fiyatları sonrasında üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını çözmek amacıyla üniversite bölgesinde geçtiğimiz yıllarda 330 öğrenci kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurdunu hizmete açmıştı. Daha sonra Elmalı’da bir yurt açan Başkan Muhittin Böcek, son olarak Gülveren Mahallesi’nde kız öğrenciler için yeni bir yurt desteği sağladı.
Böcek ve Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Uluç arasında, öğrenci yurdunun kiralanması ve işletilmesiyle ilgili protokol imzalandı. Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya Üniversite Destekleme Vakfı’ndan kiralanan 50 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunun hayırlı olmasını dileyerek, “Geleceğimizin teminatı gençlerimize, öğrencilerimize yurdumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Vakfın kurucularına çok teşekkür ediyorum. 50 yıldır verdikleri hizmetlerden dolayı minnettarız” dedi.
"Şartı yurt yapılmasıydı"
Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Başkanı Tunç Uluç, yurt arsasının 10 yıl önce hayırsever Şengül Çiftçioğlu tarafından bağışlandığını anlatarak, “Şengül Hanımın tek bir şartı vardı; arsasına ihtiyaç sahibi kız öğrenciler laik çizgide bir için bir yurt yapılması. Biz bu yurdu yaptık, işlettik. Şimdi de Antalya Büyükşehir Belediyemiz tarafından
işletilecek. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.