Demon Azab - ül Kem için geri sayım başladı

29.12.2023 - 12:58, Güncelleme: 29.12.2023 - 12:58
 

Demon Azab - ül Kem için geri sayım başladı

Yenı yılın ilk korku filmi Demon Azab-ül Kem 5 Ocak’ta seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Mustafa Miraç Kaya’nın yazıp yönettiği, EMA Pictures - Emrah Akyüz imzalı filmde İlkşans ve Gizem Tan’ın yanısıra Serdal Yazıcı, Tümay Genç, Sera Tübek ve Sercan Elikara gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Daha önce yayınlanan iki farklı fragmanıyla korku filmi seyircisinin beğenisini kazanan  Demon Azab-ül Kem, üçüncü fragmanıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti. İlginç senaryosu ve özgün çekim tekniğiyle emsallerinden oldukça farklı bir profile sahip olan film, son zamanların en yüksek bütçeyle çekilmiş projesi olarak kayda geçti. Yönetmen ve senarist Mustafa Miraç Kaya, filmde satanizme merak salan içerik üreticisi dört arkadaşın gittikleri Süryani kasabasında yaşadıkları paranormal olayları kaleme almış. Hikaye ise kısaca şöyle; Satanizm temalı filmlerini çekmek için bir zamanlar Süryanilerin yaşadığı Karalar köyüne giden dört arkadaş, çekim için araştırmalarını sürdürdükleri sırada Süryani bir büyücünün evini keşfeder ve burada konaklamaya karar verirler. Art arda yaşadıkları paranormal olaylar sebebiyle adeta bir labirentin içine hapsolan gençler, gittikleri köyden kurtulmak için yoğun bir çaba içerisine girer. Fakat bu çabaları kendilerini daha büyük bir kaosun içine çekecektir.
Yenı yılın ilk korku filmi Demon Azab-ül Kem 5 Ocak’ta seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Mustafa Miraç Kaya’nın yazıp yönettiği, EMA Pictures - Emrah Akyüz imzalı filmde İlkşans ve Gizem Tan’ın yanısıra Serdal Yazıcı, Tümay Genç, Sera Tübek ve Sercan Elikara gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

Daha önce yayınlanan iki farklı fragmanıyla korku filmi seyircisinin beğenisini kazanan  Demon Azab-ül Kem, üçüncü fragmanıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti.

İlginç senaryosu ve özgün çekim tekniğiyle emsallerinden oldukça farklı bir profile sahip olan film, son zamanların en yüksek bütçeyle çekilmiş projesi olarak kayda geçti.

Yönetmen ve senarist Mustafa Miraç Kaya, filmde satanizme merak salan içerik üreticisi dört arkadaşın gittikleri Süryani kasabasında yaşadıkları paranormal olayları kaleme almış.

Hikaye ise kısaca şöyle;

Satanizm temalı filmlerini çekmek için bir zamanlar Süryanilerin yaşadığı Karalar köyüne giden dört arkadaş, çekim için araştırmalarını sürdürdükleri sırada Süryani bir büyücünün evini keşfeder ve burada konaklamaya karar verirler.

Art arda yaşadıkları paranormal olaylar sebebiyle adeta bir labirentin içine hapsolan gençler, gittikleri köyden kurtulmak için yoğun bir çaba içerisine girer. Fakat bu çabaları kendilerini daha büyük bir kaosun içine çekecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.