DEREBOĞAZI YOLU BİTSİN ARTIK

ISPARTA 17.08.2023 - 16:25, Güncelleme: 17.08.2023 - 16:25
 

DEREBOĞAZI YOLU BİTSİN ARTIK

Isparta Sevdalısı Gazeteciler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı soru yağmuruna tuttu
Şehir Buluşmaları Isparta programına katılmak üzere Isparta’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Kirazlıdere sosyal tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi. DEREBOĞAZI YOLUNDA HERGÜN KAZALAR OLUYOR Kahvaltı sonrasındaki soru-cevap bölümünde her zaman Isparta sevdalısı gazeteciler sordukları sorularla Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’a özellikle Dereboğazı Yolu ve Eğirdir Gölü konusunu sordular. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Dereboğazı yolunda her gün kazaların yaşandığını belirterek bu yolun biran evvel tamamlanması gerektiğini ifade etti. Baş, yerel yönetimlerden yana bir sorun yaşamadıklarını, Isparta Belediyesinin çalışmalarından ve basına karşı olan yaklaşımlarından son derece memnun olduklarını kaydeden IGC Başkanı Baş, Dereboğazı konusunun Isparta’da en acil çözüm bekleyen sorunların başında geldiğini söyledi. “YOLUMUZ ÇOK KÖTÜ LÜTFEN BU YOLU YAPIN” Isparta Basınının duayen isimlerinden Hilmi Özdemir, gerek Dereboğazı yolu gerekse Konya yolu konusunda çok geç kalındığını belirterek, “Sizlerden isteğim bu yolların biran evvel tamamlanmasıdır, siz Samsun Milletvekilisiniz . Sizin oralardaki yollar çok güzel ama bizim Isparta’daki yollar maalesef çok kötü. Bu yolu lütfen biran evvel tamamlayın. Ayrıca Isparta Belediyesinin çalışmalarından da çok memnunuz. Isparta Ticaret ve Kültür Merkezini Başkanımız hizmete açtı, kendileri Isparta için son derece yararlı hizmetler yapmaktadır” dedi. Hilmi Özdemir, Isparta’nın en büyük beklentisinin Isparta  Antalya Dereboğazı yolunun kalan kısmının acilen yapılması konusunda Ankara’da gerekli lobi çalışmalarını yapılmasını istedi. Isparta Basınının tecrübeli isimlerinden Manşet Gazetesi sahibi  Hakan Yaman’da Isparta Antalya Dereboğazı ve Isparta Konya yolunun kalan kısımlarının tamamlanmasını istedi ve ayrıca Isparta’nın en önemli sorunlarından birinin de Eğirdir Gölü olduğunu belirterek Eğirdir gölünün kan kaybettiğini söyledi. Yaman, ayrıca emeklilerin zor durumda olduğunu belirterek emeklilerin müjdeli haberler beklediğini de sözlerine ekledi.  Isparta Basınının Duayen isimlerinden Nasuh Özkan’da yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağını sordu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’da gerek Dereboğazı yolu gerekse Konya yolu konusunda Isparta Milletvekillerinin gerekli çalışmaları ve görüşmeleri yaptıklarını belirterek, “Sayın Vekillerimiz konunun yakın takipçileri. Dereboğazı yolunun biran evvel tamamlanması konusunda gerekli çalışmalar yapılacak, ben de konunun takipçisi olacağım. Eğirdir gölü konusunda da hazırlanan projeler ilgili Bakanlıklara sunulmuş durumda. Emeklilerimizin sıkıntılarını görmemezlikten gelemeyiz, çözümü noktasında gerekli Bakanlıklar çalışmalarını sürdürüyorlar. Yerel seçimlerde ittifak konusu henüz erken. Daha seçime 8 ay var, bu konular seçime doğru değerlendirilir” dedi.    
Isparta Sevdalısı Gazeteciler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı soru yağmuruna tuttu

Şehir Buluşmaları Isparta programına katılmak üzere Isparta’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Kirazlıdere sosyal tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi.

DEREBOĞAZI YOLUNDA

HERGÜN KAZALAR OLUYOR

Kahvaltı sonrasındaki soru-cevap bölümünde her zaman Isparta sevdalısı gazeteciler sordukları sorularla Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’a özellikle Dereboğazı Yolu ve Eğirdir Gölü konusunu sordular. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Dereboğazı yolunda her gün kazaların yaşandığını belirterek bu yolun biran evvel tamamlanması gerektiğini ifade etti. Baş, yerel yönetimlerden yana bir sorun yaşamadıklarını, Isparta Belediyesinin çalışmalarından ve basına karşı olan yaklaşımlarından son derece memnun olduklarını kaydeden IGC Başkanı Baş, Dereboğazı konusunun Isparta’da en acil çözüm bekleyen sorunların başında geldiğini söyledi.

“YOLUMUZ ÇOK KÖTÜ

LÜTFEN BU YOLU YAPIN”

Isparta Basınının duayen isimlerinden Hilmi Özdemir, gerek Dereboğazı yolu gerekse Konya yolu konusunda çok geç kalındığını belirterek, “Sizlerden isteğim bu yolların biran evvel tamamlanmasıdır, siz Samsun Milletvekilisiniz . Sizin oralardaki yollar çok güzel ama bizim Isparta’daki yollar maalesef çok kötü. Bu yolu lütfen biran evvel tamamlayın. Ayrıca Isparta Belediyesinin çalışmalarından da çok memnunuz. Isparta Ticaret ve Kültür Merkezini Başkanımız hizmete açtı, kendileri Isparta için son derece yararlı hizmetler yapmaktadır” dedi.

Hilmi Özdemir, Isparta’nın en büyük beklentisinin Isparta  Antalya Dereboğazı yolunun kalan kısmının acilen yapılması konusunda Ankara’da gerekli lobi çalışmalarını yapılmasını istedi.

Isparta Basınının tecrübeli isimlerinden Manşet Gazetesi sahibi  Hakan Yaman’da Isparta Antalya Dereboğazı ve Isparta Konya yolunun kalan kısımlarının tamamlanmasını istedi ve ayrıca Isparta’nın en önemli sorunlarından birinin de Eğirdir Gölü olduğunu belirterek Eğirdir gölünün kan kaybettiğini söyledi. Yaman, ayrıca emeklilerin zor durumda olduğunu belirterek emeklilerin müjdeli haberler beklediğini de sözlerine ekledi.  Isparta Basınının Duayen isimlerinden Nasuh Özkan’da yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağını sordu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’da gerek Dereboğazı yolu gerekse Konya yolu konusunda Isparta Milletvekillerinin gerekli çalışmaları ve görüşmeleri yaptıklarını belirterek, “Sayın Vekillerimiz konunun yakın takipçileri. Dereboğazı yolunun biran evvel tamamlanması konusunda gerekli çalışmalar yapılacak, ben de konunun takipçisi olacağım. Eğirdir gölü konusunda da hazırlanan projeler ilgili Bakanlıklara sunulmuş durumda. Emeklilerimizin sıkıntılarını görmemezlikten gelemeyiz, çözümü noktasında gerekli Bakanlıklar çalışmalarını sürdürüyorlar. Yerel seçimlerde ittifak konusu henüz erken. Daha seçime 8 ay var, bu konular seçime doğru değerlendirilir” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.