Diyanet-sen’de devir teslim yapıldı!

ISPARTA 17.11.2022 - 12:21, Güncelleme: 17.11.2022 - 12:21
 

Diyanet-sen’de devir teslim yapıldı!

Diyanet-sen’de devir teslim yapıldı!
Diyanet-Sen Isparta Şubesinin 5. Olağan Kongresi’nde başkanlığa seçilen Mevlüt TOSUN, görevi Osman AKÇİL’den devraldı. Devir-teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Diyanet-Sen Şubesi eskimez başkanı Osman AKÇİL, “Yeni göreviniz hayırlı olsun, Allah’u Teala muvaffak eylesin. Size ve yönetiminize başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun. Biz her daim sizin yanınızda olduğumuzu ve her konuda yardımcı olacağımızı da ifade etmek istiyorum” dedi. Diyanet-Sen Isparta Şubesi yeni başkanı Mevlüt TOSUN ise ‘’Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün itibariyle bayrağı biz devralıyoruz. Zamanı geldiğinde bir başka arkadaşa da biz devredeceğiz.” Dedi. Osman Hocanın sendikada büyük bir iz bıraktığını belirterek, “Diyanet camiamızda uzun yıllardan beri Diyanet-Sen Isparta Şubesi’nde başkanlık yapan, Diyanet-Sen denince akla gelen ilk isim olan Osman hocam, büyük bir iz bıraktı. Olgunluğuyla, tebessümüyle, güler yüzlülüğüyle bizlere güzel bir örnek oldu. İnşallah bayrağı bize teslim etti, biz de Osman hocamızdan aldığımız bu güzel görevi, kendinin bıraktığı güzel örneklerle devam ettireceğiz. Zaman zaman da kendinin güzel fikirlerinden de istifade edeceğiz. Amacımız sendikamızı daha güçlü yerlere, daha güzel hedeflere ulaştırmak. İnşallah kendisi ve ekibiyle birlik beraberliğimiz devam edecek. Bizde bundan sonraki hayatında başkanımıza ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. Tören karşılıklı çiçek takdimiyle son buldu.    
Diyanet-sen’de devir teslim yapıldı!


Diyanet-Sen Isparta Şubesinin 5. Olağan Kongresi’nde başkanlığa seçilen Mevlüt TOSUN, görevi Osman AKÇİL’den devraldı.

Devir-teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Diyanet-Sen Şubesi eskimez başkanı Osman AKÇİL, “Yeni göreviniz hayırlı olsun, Allah’u Teala muvaffak eylesin. Size ve yönetiminize başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun. Biz her daim sizin yanınızda olduğumuzu ve her konuda yardımcı olacağımızı da ifade etmek istiyorum” dedi.

Diyanet-Sen Isparta Şubesi yeni başkanı Mevlüt TOSUN ise ‘’Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün itibariyle bayrağı biz devralıyoruz. Zamanı geldiğinde bir başka arkadaşa da biz devredeceğiz.” Dedi.

Osman Hocanın sendikada büyük bir iz bıraktığını belirterek, “Diyanet camiamızda uzun yıllardan beri Diyanet-Sen Isparta Şubesi’nde başkanlık yapan, Diyanet-Sen denince akla gelen ilk isim olan Osman hocam, büyük bir iz bıraktı. Olgunluğuyla, tebessümüyle, güler yüzlülüğüyle bizlere güzel bir örnek oldu. İnşallah bayrağı bize teslim etti, biz de Osman hocamızdan aldığımız bu güzel görevi, kendinin bıraktığı güzel örneklerle devam ettireceğiz. Zaman zaman da kendinin güzel fikirlerinden de istifade edeceğiz. Amacımız sendikamızı daha güçlü yerlere, daha güzel hedeflere ulaştırmak. İnşallah kendisi ve ekibiyle birlik beraberliğimiz devam edecek. Bizde bundan sonraki hayatında başkanımıza ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Tören karşılıklı çiçek takdimiyle son buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.