Doğa yürüyüşünde kaybolmuştu Cansız bedenine ulaşıldı

ISPARTA 05.07.2023 - 16:22, Güncelleme: 05.07.2023 - 16:22
 

Doğa yürüyüşünde kaybolmuştu Cansız bedenine ulaşıldı

Eğirdir’de doğa yürüyüşü sırasında 2 Temmuz 2023 Pazar günü kaybolan 63 yaşındaki Halis Şimşek, arama kurtarma çalışmalarının dördüncü gününde bulundu.
Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Arama-Kurtarma ekibi, Isparta Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Arama-Kurtarma ekibi, Isparta Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, Isparta ve Eğirdir Jandarma Komandolar, ETUDOSK Arama Kurtarma, AFAD, Isparta ARENA Dağcılık Kulübü, Isparta Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Spor Kulübü (ISTUDAK),  Isparta ve Eğirdir Belediyesi zabıta ekiplerinin katıldığı 200 kişilik ekip, 2 adet iz takip köpekli tim, 3 dron ve İnsansız Hava Aracı (İHA) yardımıyla aranan Halis Şimşek’in cansız bedenine ulaşıldı. Oluklacı Mevkiindeki kayalıklarda bulunan Halis Şimşek’in cansız bedeninin bulunduğu yerden indirme çalışmaları devam ediyor.  
Eğirdir’de doğa yürüyüşü sırasında 2 Temmuz 2023 Pazar günü kaybolan 63 yaşındaki Halis Şimşek, arama kurtarma çalışmalarının dördüncü gününde bulundu.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Arama-Kurtarma ekibi, Isparta Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Arama-Kurtarma ekibi, Isparta Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, Isparta ve Eğirdir Jandarma Komandolar, ETUDOSK Arama Kurtarma, AFAD, Isparta ARENA Dağcılık Kulübü, Isparta Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Spor Kulübü (ISTUDAK),  Isparta ve Eğirdir Belediyesi zabıta ekiplerinin katıldığı 200 kişilik ekip, 2 adet iz takip köpekli tim, 3 dron ve İnsansız Hava Aracı (İHA) yardımıyla aranan Halis Şimşek’in cansız bedenine ulaşıldı.

Oluklacı Mevkiindeki kayalıklarda bulunan Halis Şimşek’in cansız bedeninin bulunduğu yerden indirme çalışmaları devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.