Doktor Erdoğan İbrişim’den tarihi ameliyat

ISPARTA 25.09.2023 - 13:04, Güncelleme: 25.09.2023 - 13:04
 

Doktor Erdoğan İbrişim’den tarihi ameliyat

Dünyada ve Türkiye de çok az yapılan kansız kalp ameliyatı, açık kalp ameliyatı 37 yıllık tecrübe ve deneyimle binlerce açık kalp ve damar ameliyatı yapan Prof Dr. ERDOĞAN İBRİŞİM Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi'nde Tarihi Ameliyat daha yaptı
. Isparta'da, kardiyovasküler cerrahi alanında bir dönüm noktası olarak kabul edilen bir olay gerçekleşti. Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi'nde tedavi gören  72 yaşındaki bir hasta için minimal  ve çalışan kalpte bypass ameliyatı başarılı bir şekilde yapıldı. Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi'nde yapılan bu benzersiz ameliyat, bölgede bir ilki temsil ediyor Prof. Dr. Erdoğan İbrişim liderliğindeki profesyonel  ekibi tarafından büyük başarıyla gerçekleştirildi. Minimal invaziv cerrahi, kardiyovasküler hastalıkların tedavisinde yeni bir dönemi başlatıyor. Bu teknik, büyük kesiler yerine daha küçük kesiler kullanarak kalp ameliyatlarını daha az invaziv hale getiriyor ve hasta iyileşme sürecini hızlandırıyor. SDÜ Tıp Fakültesi Kardiyovasküler Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Erdoğan İbrişim, bu ameliyatın Isparta'da gerçekleştirilen ilk minimal invaziv ve çalışan kalpte bypass ameliyatı olduğunu söyledi.    
Dünyada ve Türkiye de çok az yapılan kansız kalp ameliyatı, açık kalp ameliyatı 37 yıllık tecrübe ve deneyimle binlerce açık kalp ve damar ameliyatı yapan Prof Dr. ERDOĞAN İBRİŞİM Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi'nde Tarihi Ameliyat daha yaptı

. Isparta'da, kardiyovasküler cerrahi alanında bir dönüm noktası olarak kabul edilen bir olay gerçekleşti.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi'nde tedavi gören  72 yaşındaki bir hasta için minimal  ve çalışan kalpte bypass ameliyatı başarılı bir şekilde yapıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi'nde yapılan bu benzersiz ameliyat, bölgede bir ilki temsil ediyor Prof. Dr. Erdoğan İbrişim liderliğindeki profesyonel  ekibi tarafından büyük başarıyla gerçekleştirildi.

Minimal invaziv cerrahi, kardiyovasküler hastalıkların tedavisinde yeni bir dönemi başlatıyor. Bu teknik, büyük kesiler yerine daha küçük kesiler kullanarak kalp ameliyatlarını daha az invaziv hale getiriyor ve hasta iyileşme sürecini hızlandırıyor. SDÜ Tıp Fakültesi Kardiyovasküler Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Erdoğan İbrişim, bu ameliyatın Isparta'da gerçekleştirilen ilk minimal invaziv ve çalışan kalpte bypass ameliyatı olduğunu söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.