Dünya Çevre Temizlik Günü’nde Sorgun Çamlığı’nda çöp topladılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2023 - 16:00, Güncelleme: 17.09.2023 - 15:10
 

Dünya Çevre Temizlik Günü’nde Sorgun Çamlığı’nda çöp topladılar

Dünya Çevre Temizlik Günü’nde Sorgun Çamlığı’nda çöp topladılar
Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi gönüllüleri, “Dünya Temizlik Günü” kapsamında Sorgun Çamlığı’nda çöp toplayarak çevre temizliğine dikkat çekti. Sorgun Çamlığı’nın Manavgat’ın akciğerleri olduğuna dikkat çeken Gençlik Merkezi gençlik lideri Perihan Kendiroğlu Özen, Manavgat’ta yaşayan insanları çamlığı temiz tutmaya çağırdı.‘Lets do ıt’ Derneği ile Türkiye’de tüm Gençlik Merkezlerinin eş zamanlı gerçekleştirdiği çevre temizliği Manavgat’ta Sorgun Çamlığı’nda gerçekleştirdi. Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Manavgat Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllülerinden oluşan 40 kişilik ekip Sorgun Çamlığı’nda çöp toplayarak çevre temizliğine dikkat çekti. Toplanan çöpler çöp poşetlerine doldurulduktan sonra gönüllüler tarafından yol kenarına çıkarılarak bırakıldı.Manavgat Gençlik Merkezi gençlik lideri Perihan Kendiroğlu Özen, Manavgat’ta yaşanan Cumhuriyet Tarihinin en büyük yangınının ardından Sorgun çamlığının değerinin bir kat daha arttığına dikkat çekerek “Sorgun Çamlığı Manavgat’ın akciğeri görevini yapmaktadır. Manavgat’ta yaşayan herkesin Sorgun Çamlığının öneminin bilinci ve sorumluluk duygusu ile hareket etmesi ve çöplerini çamlık içerisinde bırakmamasını istiyoruz. Gençlik Merkezi olarak vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik çevremizi temiz tutmanın, geleceğimize sahip çıkmak olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.
Dünya Çevre Temizlik Günü’nde Sorgun Çamlığı’nda çöp topladılar
Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi gönüllüleri, “Dünya Temizlik Günü” kapsamında Sorgun Çamlığı’nda çöp toplayarak çevre temizliğine dikkat çekti. Sorgun Çamlığı’nın Manavgat’ın akciğerleri olduğuna dikkat çeken Gençlik Merkezi gençlik lideri Perihan Kendiroğlu Özen, Manavgat’ta yaşayan insanları çamlığı temiz tutmaya çağırdı.
‘Lets do ıt’ Derneği ile Türkiye’de tüm Gençlik Merkezlerinin eş zamanlı gerçekleştirdiği çevre temizliği Manavgat’ta Sorgun Çamlığı’nda gerçekleştirdi. Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Manavgat Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllülerinden oluşan 40 kişilik ekip Sorgun Çamlığı’nda çöp toplayarak çevre temizliğine dikkat çekti. Toplanan çöpler çöp poşetlerine doldurulduktan sonra gönüllüler tarafından yol kenarına çıkarılarak bırakıldı.
Manavgat Gençlik Merkezi gençlik lideri Perihan Kendiroğlu Özen, Manavgat’ta yaşanan Cumhuriyet Tarihinin en büyük yangınının ardından Sorgun çamlığının değerinin bir kat daha arttığına dikkat çekerek “Sorgun Çamlığı Manavgat’ın akciğeri görevini yapmaktadır. Manavgat’ta yaşayan herkesin Sorgun Çamlığının öneminin bilinci ve sorumluluk duygusu ile hareket etmesi ve çöplerini çamlık içerisinde bırakmamasını istiyoruz. Gençlik Merkezi olarak vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik çevremizi temiz tutmanın, geleceğimize sahip çıkmak olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.