Eğirdir Huzurevinden Aşure Etkinliği

İLÇELER 04.08.2023 - 13:31, Güncelleme: 04.08.2023 - 13:31
 

Eğirdir Huzurevinden Aşure Etkinliği

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Muharrem ayının 10. günü olan aşure günü dolayısıyla Eğirdir Huzurevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen aşure günü etkinliklerine katıldı.
Eğirdir Yazla Mahallesi Sabancı Öğretmenevi Yazlık Bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Kaymakam Adem Çelik’in yanı sıra Eğirdir Belediye Başkan Yardımcı M. Erhan Savran, Eğirdir Huzurevi Müdürü Kadriye Kocaoğlu ve Kamu kurum ve kuruluşlarımızı temsilen daire amirleri ile Eğirdir Huzurevi sakinleri katıldı. Muharrem ayı nedeniyle her yıl tertiplenen ve geleneksel hale gelen aşure etkinliğinde, ilçe protokolü huzurevi sakinleriyle sohbet ederek onlarla yakından ilgilendiler. İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu’nun yaptığı duanın ardından aşure dağıtımı yapıldı. Aşure dağıtımının ardından Kaymakam Çelik, vatandaşların Muharrem Ayını tebrik ederek hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.  
Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Muharrem ayının 10. günü olan aşure günü dolayısıyla Eğirdir Huzurevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen aşure günü etkinliklerine katıldı.

Eğirdir Yazla Mahallesi Sabancı Öğretmenevi Yazlık Bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Kaymakam Adem Çelik’in yanı sıra Eğirdir Belediye Başkan Yardımcı M. Erhan Savran, Eğirdir Huzurevi Müdürü Kadriye Kocaoğlu ve Kamu kurum ve kuruluşlarımızı temsilen daire amirleri ile Eğirdir Huzurevi sakinleri katıldı.

Muharrem ayı nedeniyle her yıl tertiplenen ve geleneksel hale gelen aşure etkinliğinde, ilçe protokolü huzurevi sakinleriyle sohbet ederek onlarla yakından ilgilendiler.

İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu’nun yaptığı duanın ardından aşure dağıtımı yapıldı. Aşure dağıtımının ardından Kaymakam Çelik, vatandaşların Muharrem Ayını tebrik ederek hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.