Eğirdir Triatlonu Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

ISPARTA 11.07.2023 - 12:10, Güncelleme: 11.07.2023 - 12:10
 

Eğirdir Triatlonu Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

15-16 Temmuz’da yapılacak Eğirdir Triatlonu'nu öncesi, organizasyonu gerçekleştirecek taraflar koordinasyon toplantısında bir araya geldi.
Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Türkiye Triatlon Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Ender Baş, Eğirdir Triatlonu Organizasyon Lideri Suat Çınar, TTF Isparta İl Temsilcisi Çetin Meydan ve kurum amirleri hazır bulundu. Katılımcılar, Türkiye'nin en köklü Triatlon yarışlarından biri olan, bu yıl 500 katılımcı ile 20. kez yapılacak olan Eğirdir Triatlonu'nun bir kez daha sağlıklı şekilde yapılması için görüş alışverişinde bulundu.  
15-16 Temmuz’da yapılacak Eğirdir Triatlonu'nu öncesi, organizasyonu gerçekleştirecek taraflar koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Türkiye Triatlon Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Ender Baş, Eğirdir Triatlonu Organizasyon Lideri Suat Çınar, TTF Isparta İl Temsilcisi Çetin Meydan ve kurum amirleri hazır bulundu.

Katılımcılar, Türkiye'nin en köklü Triatlon yarışlarından biri olan, bu yıl 500 katılımcı ile 20. kez yapılacak olan Eğirdir Triatlonu'nun bir kez daha sağlıklı şekilde yapılması için görüş alışverişinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.