Eğirdirde 15 Temmuz şehitleri anıldı

ISPARTA 15.07.2022 - 16:43, Güncelleme: 15.07.2022 - 17:54
 

Eğirdirde 15 Temmuz şehitleri anıldı

Eğirdir'de 15 Temmuz şehitleri anıldı
ISPARTA HABER - 15 Temmuz şehitleri tüm yurtta olduğu gibi Isparta'nın Eğirdir ilçesinde de anıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle ilk tören Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitimi Merkezi Komutanlığı'nda düzenlendi. Burada şehitlikte dualar edilerek, şehit kabirlerine karanfil bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Eğirdir Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu şehitler için dua etti. Müftü Eroğlu, “Yarabbi 15 Temmuz gecesi vatanımızı işgal etmek, istiklal ve istikbalimizi sonlandırmak isteyenlere karşı bizlere yardım eden sensin. Vatanını canından aziz bilen, her türlü hayasızca akına dur diyen milletimize yardım eyle. Bütün şehitlerimize rahmet eyle, yaşayan gazilerimize sağlık, sıhhat nasip eyle” dedi.   Müftü Eroğlu'nun duasının ardından şehit kabirleri ziyaret edildi, dualar okundu, karanfiller bırakıldı. Törene Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Garnizon Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Nusret Baler, Ankara Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonu Başkanı Levent Yüce, 15 Temmuz gazisi Üzeyir Civan, Güneydoğu gazisi Müslüm Öztürk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Kıbrıs gazisi Hüseyin Koçaslan, Kıbrıs gazisi Mürsel Daldal, askeri erkan, daire amirleri ve huzurevi sakinleri katıldı.  
Eğirdir'de 15 Temmuz şehitleri anıldı

ISPARTA HABER - 15 Temmuz şehitleri tüm yurtta olduğu gibi Isparta'nın Eğirdir ilçesinde de anıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle ilk tören Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitimi Merkezi Komutanlığı'nda düzenlendi. Burada şehitlikte dualar edilerek, şehit kabirlerine karanfil bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Eğirdir Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu şehitler için dua etti. Müftü Eroğlu, “Yarabbi 15 Temmuz gecesi vatanımızı işgal etmek, istiklal ve istikbalimizi sonlandırmak isteyenlere karşı bizlere yardım eden sensin. Vatanını canından aziz bilen, her türlü hayasızca akına dur diyen milletimize yardım eyle. Bütün şehitlerimize rahmet eyle, yaşayan gazilerimize sağlık, sıhhat nasip eyle” dedi.


 

Müftü Eroğlu'nun duasının ardından şehit kabirleri ziyaret edildi, dualar okundu, karanfiller bırakıldı. Törene Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Garnizon Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Nusret Baler, Ankara Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonu Başkanı Levent Yüce, 15 Temmuz gazisi Üzeyir Civan, Güneydoğu gazisi Müslüm Öztürk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Kıbrıs gazisi Hüseyin Koçaslan, Kıbrıs gazisi Mürsel Daldal, askeri erkan, daire amirleri ve huzurevi sakinleri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.