Eğirdir’in yeni Emniyet Müdürü Özcan Alıcı görevine başladı

İLÇELER 25.07.2023 - 17:56, Güncelleme: 25.07.2023 - 17:56
 

Eğirdir’in yeni Emniyet Müdürü Özcan Alıcı görevine başladı

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Özcan Alıcı atandı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğünde Bölge Trafik Şube Müdürü görevini sürdürürken Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine atanan Özcan Alıcı, yeni görevine başladı. 30 yıllık meslek hayatında İstanbul, Kocaeli, Bitlis, Bingöl, Diyarbakır ve Isparta illerinde çeşitli görevlerde bulunan Alıcı, “Bizler vatandaşın hizmetkârıyız. Bulunduğum iller de nasıl hizmetler yaptıysam, Eğirdir’de de vatandaşlarımıza güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum” dedi. Eğirdir Emniyet Müdürü Evren Taşdemir’in Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü olarak atandığı öğrenildi.
Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Özcan Alıcı atandı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğünde Bölge Trafik Şube Müdürü görevini sürdürürken Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine atanan Özcan Alıcı, yeni görevine başladı. 30 yıllık meslek hayatında İstanbul, Kocaeli, Bitlis, Bingöl, Diyarbakır ve Isparta illerinde çeşitli görevlerde bulunan Alıcı, “Bizler vatandaşın hizmetkârıyız. Bulunduğum iller de nasıl hizmetler yaptıysam, Eğirdir’de de vatandaşlarımıza güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum” dedi.

Eğirdir Emniyet Müdürü Evren Taşdemir’in Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü olarak atandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.