Erdoğan'a destek için Kuran-ı Kerim dağıttı

ISPARTA 20.04.2023 - 00:01, Güncelleme: 20.04.2023 - 00:01
 

Erdoğan'a destek için Kuran-ı Kerim dağıttı

Kocaeli'den yola çıkarak 6 ilde Kuran-ı Kerim dağıtan Erol Özyağcı'nın bu seferki durağı Isparta oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için Türkiye turuna çıkan Erol Özyağcı'nın bugünki durağı Isparta oldu.Mimar Sinan Caddesinde Kuran-ı Kerim dağıtan Özyağcı,vatandaşlarla sohbet ederek, destek istedi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Özyağcı, seçime kadar kendi otomobiliyle bir çok ili gezeceğini ve Kuran-ı Kerim dağıtacağını kaydetti. Özyağcı açıklamasında; 'Daha önce de bildiğiniz gibi altı yere gittim. Cumhurbaşkanı'mıza destek vermek için yaptım. Aracımı Cumhurbaşkanımızın resimleriyle donattım. Allah'ın izniyle bir çok ili gezeceğim. Isparta'dan sonra Antalya, Denizli ve Uşak istikametinde devam edeceğim. Gittiğim illerde çok iyi karşılanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok çok şükür" dedi. BİZİM DAVAMIZ HAK VE BATILIN DAVASIDIR Isparta'da vatandaşlara Kuran-ı Kerim dağıtımı sonrası açıklamada bulunan Özyağcı, "Her siyasi partinin her siyasinin ve her insanın bir davası vardır. Bizim davamız ise iki kanatlıdır. Biri uhrevi biri de dünyevi davadır. Uhrevi dava; Hz Adem'in çocukları Habil ile Kabil ile başyayıp, Hz İbrahim aleyhisselam ile devam edip, Hz Muhammed aleyhisselam ile zirveye çıkıp, kıyamete kadar devam edecek hak ve batılın davasıdır. Dünyevi hayat ise; bugün ki yaşantılarımızdır. Yeni bir dünya inşaa etme günüdür.Yeni bir Türkiye inşaa etme zamanıdır. 14 Mayıs'ta hepsine günlerini göstereceğiz" dedi. HERŞEYDEN ÖNCE VATAN VE BAYRAK ÖNEMLİDİR  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en önemli icraatinin Ayasofya'nın açılması olduğunu söyleyen Özağaç, vatan ve bayrak vurgusu yaptı. Özağaç; 'Bakın hepimiz müslümanız az önce Kuran-ı Kerim dağıttım. Eskiden Kuran-ı elimize alıp da gezemezdik. Araçta ilahi dinleyemezdik. Ben aslen Vanlıyım Kürdüm. Eskiden Kürtçe ilahi dinleyemezdik. Başörtülü bacılarımız üniversitelerde okuyamazdı. Hemşirelik yapamazlardı, öğretmenlik yapamazlardı. Şimdi ise askeriyede bile astsubaylarımız var. Bütün kurumlarda başı kapalı bacılarımız var. Hizmetlerden daha önemli bir şey var, hani yollar köprüler, İhalardan Sihalardan ziyade Ayasofya Camisinin açılmasıdır. Bizler müslümanız bu bizim onurumuzdur, gururumuzdur' şeklinde konuştu.
Kocaeli'den yola çıkarak 6 ilde Kuran-ı Kerim dağıtan Erol Özyağcı'nın bu seferki durağı Isparta oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için Türkiye turuna çıkan Erol Özyağcı'nın bugünki durağı Isparta oldu.Mimar Sinan Caddesinde Kuran-ı Kerim dağıtan Özyağcı,vatandaşlarla sohbet ederek, destek istedi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Özyağcı, seçime kadar kendi otomobiliyle bir çok ili gezeceğini ve Kuran-ı Kerim dağıtacağını kaydetti. Özyağcı açıklamasında; 'Daha önce de bildiğiniz gibi altı yere gittim. Cumhurbaşkanı'mıza destek vermek için yaptım. Aracımı Cumhurbaşkanımızın resimleriyle donattım. Allah'ın izniyle bir çok ili gezeceğim. Isparta'dan sonra Antalya, Denizli ve Uşak istikametinde devam edeceğim. Gittiğim illerde çok iyi karşılanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok çok şükür" dedi.

BİZİM DAVAMIZ HAK VE BATILIN DAVASIDIR

Isparta'da vatandaşlara Kuran-ı Kerim dağıtımı sonrası açıklamada bulunan Özyağcı, "Her siyasi partinin her siyasinin ve her insanın bir davası vardır. Bizim davamız ise iki kanatlıdır. Biri uhrevi biri de dünyevi davadır. Uhrevi dava; Hz Adem'in çocukları Habil ile Kabil ile başyayıp, Hz İbrahim aleyhisselam ile devam edip, Hz Muhammed aleyhisselam ile zirveye çıkıp, kıyamete kadar devam edecek hak ve batılın davasıdır. Dünyevi hayat ise; bugün ki yaşantılarımızdır. Yeni bir dünya inşaa etme günüdür.Yeni bir Türkiye inşaa etme zamanıdır. 14 Mayıs'ta hepsine günlerini göstereceğiz" dedi.

HERŞEYDEN ÖNCE VATAN VE BAYRAK ÖNEMLİDİR

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en önemli icraatinin Ayasofya'nın açılması olduğunu söyleyen Özağaç, vatan ve bayrak vurgusu yaptı. Özağaç; 'Bakın hepimiz müslümanız az önce Kuran-ı Kerim dağıttım. Eskiden Kuran-ı elimize alıp da gezemezdik. Araçta ilahi dinleyemezdik. Ben aslen Vanlıyım Kürdüm. Eskiden Kürtçe ilahi dinleyemezdik. Başörtülü bacılarımız üniversitelerde okuyamazdı. Hemşirelik yapamazlardı, öğretmenlik yapamazlardı. Şimdi ise askeriyede bile astsubaylarımız var. Bütün kurumlarda başı kapalı bacılarımız var. Hizmetlerden daha önemli bir şey var, hani yollar köprüler, İhalardan Sihalardan ziyade Ayasofya Camisinin açılmasıdır. Bizler müslümanız bu bizim onurumuzdur, gururumuzdur' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.