Fotoğraf çekmek için yasak dinlemeden tarihi yapının çatısına çıktı, hem şaşırttı hem güldürdü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2023 - 13:00, Güncelleme: 13.09.2023 - 10:12
 

Fotoğraf çekmek için yasak dinlemeden tarihi yapının çatısına çıktı, hem şaşırttı hem güldürdü

Fotoğraf çekmek için yasak dinlemeden tarihi yapının çatısına çıktı, hem şaşırttı hem güldürdü
Antalya’da, 16. yüzyılın başlarından itibaren Osmanlı devrinde Mevlevihane olarak kullanılan yapının üzerine çıkan adam, tarihi yapıların fotoğrafını çekti. Neden çıktınız sorusuna ise, “Kusura bakmayın” diyerek güldürdü.Olay, Elmalı Mahallesi tarihi Kaleiçi bölgesinin içerisinde bulunan ve 16. yüzyılın başlarından itibaren Osmanlı devrinde Mevlevihane olarak kullanılan yapının üzerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde tarihi Kaleiçi bölgesine gelen adam, bir süre bölgede incelemelerde bulundu. Ardından ise Mevlevihane olarak kullanılan yapının üzerine çıktı. Eline telefonu alarak aynı bölgede bulunan Yivli Minare, Mevlevihane Hamamı, Zincirkıran Mehmet Bey ve Nigar Hatun türbelerinden oluşan yapıların ve tarihi suların fotoğrafını çekti. Yaklaşık 5 dakika yapının üzerinde kalan adam, daha sonra aşağı inerek Konyaaltı caddesine doğru gözden kayboldu.Kendisine yöneltilen ’Neden fotoğraf çektiniz?’ sorusuna ise, “Kusura bakmayın” diyerek cevap verdi.
Fotoğraf çekmek için yasak dinlemeden tarihi yapının çatısına çıktı, hem şaşırttı hem güldürdü
Antalya’da, 16. yüzyılın başlarından itibaren Osmanlı devrinde Mevlevihane olarak kullanılan yapının üzerine çıkan adam, tarihi yapıların fotoğrafını çekti. Neden çıktınız sorusuna ise, “Kusura bakmayın” diyerek güldürdü.
Olay, Elmalı Mahallesi tarihi Kaleiçi bölgesinin içerisinde bulunan ve 16. yüzyılın başlarından itibaren Osmanlı devrinde Mevlevihane olarak kullanılan yapının üzerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde tarihi Kaleiçi bölgesine gelen adam, bir süre bölgede incelemelerde bulundu. Ardından ise Mevlevihane olarak kullanılan yapının üzerine çıktı. Eline telefonu alarak aynı bölgede bulunan Yivli Minare, Mevlevihane Hamamı, Zincirkıran Mehmet Bey ve Nigar Hatun türbelerinden oluşan yapıların ve tarihi suların fotoğrafını çekti. Yaklaşık 5 dakika yapının üzerinde kalan adam, daha sonra aşağı inerek Konyaaltı caddesine doğru gözden kayboldu.
Kendisine yöneltilen ’Neden fotoğraf çektiniz?’ sorusuna ise, “Kusura bakmayın” diyerek cevap verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.