Gövdesi çürüyen asırlık çınar ağacı sokak üzerine devrildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2023 - 16:00, Güncelleme: 10.09.2023 - 15:49
 

Gövdesi çürüyen asırlık çınar ağacı sokak üzerine devrildi

Gövdesi çürüyen asırlık çınar ağacı sokak üzerine devrildi
Antalya’da gövdesi çürüyen asırlık çınar ağacı sokak üzerine devrildi. Ağacın dallarının iki otomobilin üzerine geldiği olayda herhangi bir maddi zarar meydana gelmedi.Olay, saat 14.30 sıralarında Kaleiçi bölgesi Kılınçarslan Seferoğlu Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sokakta bulunan asırlık çınar ağacının devrildiği ihbarı polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde ağacın sokak üzerine devrildiği, dallarının ise 2 otomobilin üzerine geldiği görüldü. Ağacın dallarının altında kalan otomobillerde herhangi bir maddi zarar meydana gelmezken, devrilen ağacın gövdesi vatandaşlar tarafından ağaç motoruyla kesilerek olay yerinden kaldırıldı.
Gövdesi çürüyen asırlık çınar ağacı sokak üzerine devrildi
Antalya’da gövdesi çürüyen asırlık çınar ağacı sokak üzerine devrildi. Ağacın dallarının iki otomobilin üzerine geldiği olayda herhangi bir maddi zarar meydana gelmedi.
Olay, saat 14.30 sıralarında Kaleiçi bölgesi Kılınçarslan Seferoğlu Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sokakta bulunan asırlık çınar ağacının devrildiği ihbarı polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde ağacın sokak üzerine devrildiği, dallarının ise 2 otomobilin üzerine geldiği görüldü. Ağacın dallarının altında kalan otomobillerde herhangi bir maddi zarar meydana gelmezken, devrilen ağacın gövdesi vatandaşlar tarafından ağaç motoruyla kesilerek olay yerinden kaldırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.