Gül Masalı dizisi final yapıyor

ISPARTA 10.10.2022 - 14:11, Güncelleme: 10.10.2022 - 14:11
 

Gül Masalı dizisi final yapıyor

Gül Masalı dizisi final yapıyor
Isparta'da çekimleri devam eden Gül Masalı dizisinde reytinglere yenik düştü ve dizinin 17. bölümde final yapacağı öğrenildi. Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan yazlık diziler tek tek ekran maceralarına nokta koymaya başladı. Kış sezonunun asıl dizilerinin gelmesiyle birlikte yaz aylarında yayınlanan yapımlar reytinglerde büyük kan kaybı yaşadı. Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu ve Zehra Yılmaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı ATV'de ekrana getirilen Gül Masalı dizisi için de sona gelindi. Reytinglerde isteneni elde edemeyen Gül Masalı dizisi için final kararı verildi. Çekimleri Isparta'da devam eden dizinin 17. bölümde final yapacağı öğrenildi. Dizinin sevenleri üzüntü yaşadı.  
Gül Masalı dizisi final yapıyor

Isparta'da çekimleri devam eden Gül Masalı dizisinde reytinglere yenik düştü ve dizinin 17. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan yazlık diziler tek tek ekran maceralarına nokta koymaya başladı. Kış sezonunun asıl dizilerinin gelmesiyle birlikte yaz aylarında yayınlanan yapımlar reytinglerde büyük kan kaybı yaşadı. Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu ve Zehra Yılmaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı ATV'de ekrana getirilen Gül Masalı dizisi için de sona gelindi. Reytinglerde isteneni elde edemeyen Gül Masalı dizisi için final kararı verildi. Çekimleri Isparta'da devam eden dizinin 17. bölümde final yapacağı öğrenildi. Dizinin sevenleri üzüntü yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.