Gültekin Özdemir Spora Siyaset Bulaştırdı

SPOR 31.08.2023 - 20:46, Güncelleme: 31.08.2023 - 20:48
 

Gültekin Özdemir Spora Siyaset Bulaştırdı

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, katıldığı bir televizyon programında skandal açıklamalarda bulundu. Ispartaspor üzerinden siyaset yapan Başkan Gültekin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını hedef alarak, “Gitsinler Şükrü Başkanın yanında bir hafta kurs görsünler.” dedi.
 Her fırsatta spora siyaset bulaştıran Başkan Gültekin, Şükrü Başdeğirmen’in Ispartaspor’a vadettiği 20 milyon lirayı kendi cebinden mi yoksa Isparta Belediyesi’nden mi (Halkın parasıyla) vereceğine ilişkin değerlendirmede bulunmadı. Yerel seçimlere az bir süre kala Özdemir’in skandal açıklamalarına kamuoyunda nasıl karşılanacağı merakla bekleniyor. Ispartaspor Başkanı Gültekin Özdemir’in basına servis ettirdiği haberi şöyle; ISPARTA 32 SPOR BAŞKANI GÜLTEKİN ÖZDEMİR’DEN ITSO’YA SİTEM: “GİTSİNLER ŞÜKRÜ BAŞKANIN YANINDA BİR HAFTA KURS GÖRSÜNLER” Başkan Özdemir, Diğer illerdeki Ticaret Odalarıyla, Isparta Ticaret ve Sanayi Odasına karşılaştırarak, “Ispartaspor sayesinde çok şehir geziyoruz ve insanlarla tanışıyoruz. Konuştuğumuz en büyük konu maddi. Ispartaspor olarak en büyük avantajımız bizim borcumuz yok. Öbür kulüpler ağlıyorlar borçtan. Kesinlikle Ispartaspor’un kimseye borcu yok. Yani borcu yok derken var ama kale alınacak bir borcu yok, basit rakamlar. Şimdi Amed maçına gittik oturduk. Dedik ki bizim bütçemiz şu kadar.  Bu bütçeyi nasıl topluyorsunuz dedim. Abi dedi bizim bütçeyi Ticaret odası topluyor. Nasıl yaptınız dedim. Başkanımız gider toplar parayı, kapı kapı gezer. Bütçesinin %40’ını Ticaret odası karşılıyor. İnegöl’ü hepimiz gördük. Basına yansıdığı için söylüyorum. Kendisiyle şans eseri Ankara’dan dönerken bir dinlenme tesisinde oturduk. Tanımıyorum, tanışmıyoruz. Ama orada konuşurken demişler ki biz İnegöl Ticaret odasının şoförüyüz. Aynı grupta olduğumuz için  sağolsun Ticaret Odası başkanı da tanışmak istemiş. Oturduk muhabbet ettik. Dedi ki 30 Milyon destek veriyoruz biz dedi. 2 tane profesyonel kulübümüz var. İnegölspor ve İnegöl Kafkasspor’a biz yaklaşık olarak bu iki kulübe 30 Milyon’a yakın destek veriyoruz. Büyük çoğunluğu 2. Ligdeki takımımıza dedi. 157 bin 500 lira para vermiş Ticaret Odası. Bu Ticaret Odası’nda görev almış Meclis üyesi arkadaşlarımızın hepsi Isparta’mızın iş insanı. Hepsi güzide iş insanı ki o koltuklarda oturabiliyorlar. Bu cümleyi orada da söyledim ben. Mecliste de söyledim ve hiç yakışmayan bir cümle. Yönetimin içindeki bir arkadaş demiş ki Şükrü Başdeğirmen Başkan’ın bana istifa et dediği için istifa ettiğimi söylemiş. O arkadaşta bilgilensin benim cümlelerimden. O arkadaşta kim olduğunu biliyor, ben de kim olduğunu biliyorum. Gelsin bana sorsun ben kendisine anlatayım.  Şükrü Başdeğirmen Isparta Belediyesi’nin Başkanıdır. Neticede benimde başkanımdır. Artı ben onu bir başkan olarak değil, bir abi olarak görüyorum. Ben bunu kendisine söyledim.  Bunu burada özellikle söylüyorum ki bunu söyleyen arkadaş anlasın. Gitsinler Şükrü Başkanın yanında bir hafta kurs görsünler. Başkanlık nasıl yapılıyor, Şehir nasıl yönetiliyor, bu kurumlar nasıl yönetiliyor öğrensinler.” diye konuştu.
Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, katıldığı bir televizyon programında skandal açıklamalarda bulundu. Ispartaspor üzerinden siyaset yapan Başkan Gültekin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını hedef alarak, “Gitsinler Şükrü Başkanın yanında bir hafta kurs görsünler.” dedi.

 Her fırsatta spora siyaset bulaştıran Başkan Gültekin, Şükrü Başdeğirmen’in Ispartaspor’a vadettiği 20 milyon lirayı kendi cebinden mi yoksa Isparta Belediyesi’nden mi (Halkın parasıyla) vereceğine ilişkin değerlendirmede bulunmadı. Yerel seçimlere az bir süre kala Özdemir’in skandal açıklamalarına kamuoyunda nasıl karşılanacağı merakla bekleniyor.

Ispartaspor Başkanı Gültekin Özdemir’in basına servis ettirdiği haberi şöyle;

ISPARTA 32 SPOR BAŞKANI GÜLTEKİN ÖZDEMİR’DEN ITSO’YA SİTEM:

“GİTSİNLER ŞÜKRÜ BAŞKANIN YANINDA BİR HAFTA KURS GÖRSÜNLER”

Başkan Özdemir, Diğer illerdeki Ticaret Odalarıyla, Isparta Ticaret ve Sanayi Odasına karşılaştırarak, “ Ispartaspor sayesinde çok şehir geziyoruz ve insanlarla tanışıyoruz. Konuştuğumuz en büyük konu maddi. Ispartaspor olarak en büyük avantajımız bizim borcumuz yok. Öbür kulüpler ağlıyorlar borçtan. Kesinlikle Ispartaspor’un kimseye borcu yok. Yani borcu yok derken var ama kale alınacak bir borcu yok, basit rakamlar. Şimdi Amed maçına gittik oturduk. Dedik ki bizim bütçemiz şu kadar.  Bu bütçeyi nasıl topluyorsunuz dedim. Abi dedi bizim bütçeyi Ticaret odası topluyor. Nasıl yaptınız dedim. Başkanımız gider toplar parayı, kapı kapı gezer. Bütçesinin %40’ını Ticaret odası karşılıyor. İnegöl’ü hepimiz gördük. Basına yansıdığı için söylüyorum. Kendisiyle şans eseri Ankara’dan dönerken bir dinlenme tesisinde oturduk. Tanımıyorum, tanışmıyoruz. Ama orada konuşurken demişler ki biz İnegöl Ticaret odasının şoförüyüz. Aynı grupta olduğumuz için  sağolsun Ticaret Odası başkanı da tanışmak istemiş. Oturduk muhabbet ettik. Dedi ki 30 Milyon destek veriyoruz biz dedi. 2 tane profesyonel kulübümüz var. İnegölspor ve İnegöl Kafkasspor’a biz yaklaşık olarak bu iki kulübe 30 Milyon’a yakın destek veriyoruz. Büyük çoğunluğu 2. Ligdeki takımımıza dedi.

157 bin 500 lira para vermiş Ticaret Odası. Bu Ticaret Odası’nda görev almış Meclis üyesi arkadaşlarımızın hepsi Isparta’mızın iş insanı. Hepsi güzide iş insanı ki o koltuklarda oturabiliyorlar. Bu cümleyi orada da söyledim ben. Mecliste de söyledim ve hiç yakışmayan bir cümle. Yönetimin içindeki bir arkadaş demiş ki Şükrü Başdeğirmen Başkan’ın bana istifa et dediği için istifa ettiğimi söylemiş. O arkadaşta bilgilensin benim cümlelerimden. O arkadaşta kim olduğunu biliyor, ben de kim olduğunu biliyorum. Gelsin bana sorsun ben kendisine anlatayım. 

Şükrü Başdeğirmen Isparta Belediyesi’nin Başkanıdır. Neticede benimde başkanımdır. Artı ben onu bir başkan olarak değil, bir abi olarak görüyorum. Ben bunu kendisine söyledim.  Bunu burada özellikle söylüyorum ki bunu söyleyen arkadaş anlasın. Gitsinler Şükrü Başkanın yanında bir hafta kurs görsünler. Başkanlık nasıl yapılıyor, Şehir nasıl yönetiliyor, bu kurumlar nasıl yönetiliyor öğrensinler.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Rahmi
(02.09.2023 01:13 - #667)
Ispartasporun baskani az bile demiş bu kulüp bütün Ispartanin
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.