Halk Oyunlarında Akdeniz Bölge birincisi oldular

SPOR 26.09.2023 - 13:23, Güncelleme: 26.09.2023 - 13:23
 

Halk Oyunlarında Akdeniz Bölge birincisi oldular

Vali Baruş Akdeniz bölge birincisi olan halk oyunları ekibini ziyaret etti
Vali Aydın Baruş Eğirdir ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlçede ilk olarak eski hastane binasının bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Vali Baruş ardından Eğirdir Sabancı Öğretmenevi Yazlık Bahçesine gelerek Akdeniz Bölge birincisi olan halk oyunları ekibiyle bir araya geldi. Vali Baruş’a Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök de eşlik etti. Türkiye Halkoyunları Federasyonu faaliyet programında yer alan ve geçen hafta sonu Antalya ilinde yapılan bölge müsabakasına Eğirdir ilçesini ve Isparta ilini temsilen giden Eğirdir Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü, halkoyunları yarışmasında 89.80 puan alarak Akdeniz bölge şampiyonu olarak Ekim ayında yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştı. Halk oyunları ekibi ve teknik heyetine madalya takdiminde bulunan Vali Baruş, kulüp yöneticilerini ve halk oyunlarını ekibini kutlayarak Türkiye Finallerinde başarılar diledi.  
Vali Baruş Akdeniz bölge birincisi olan halk oyunları ekibini ziyaret etti

Vali Aydın Baruş Eğirdir ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçede ilk olarak eski hastane binasının bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Vali Baruş ardından Eğirdir Sabancı Öğretmenevi Yazlık Bahçesine gelerek Akdeniz Bölge birincisi olan halk oyunları ekibiyle bir araya geldi. Vali Baruş’a Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök de eşlik etti.

Türkiye Halkoyunları Federasyonu faaliyet programında yer alan ve geçen hafta sonu Antalya ilinde yapılan bölge müsabakasına Eğirdir ilçesini ve Isparta ilini temsilen giden Eğirdir Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü, halkoyunları yarışmasında 89.80 puan alarak Akdeniz bölge şampiyonu olarak Ekim ayında yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştı.

Halk oyunları ekibi ve teknik heyetine madalya takdiminde bulunan Vali Baruş, kulüp yöneticilerini ve halk oyunlarını ekibini kutlayarak Türkiye Finallerinde başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.