Haydar Kemal Kurt Vakıfbank yönetimine girdi

27.03.2022 - 22:14, Güncelleme: 27.03.2022 - 22:14
 

Haydar Kemal Kurt Vakıfbank yönetimine girdi

Haydar Kemal Kurt Vakıfbank yönetimine girdi
Kamu bankaları genel kurulları sona erdi! Ak Parti eski Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt Vakıfbank yönetimine girdi. Kamu bankalarında düzenlenen genel kurullar sona erdi. Halkbank’ta Mesut Karakaş’ın yönetim kurulunda yer alan isim olduğu öğrenildi. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu’nda değişiklik olmazken Vakıfbank’ta yönetim kurulu üyeleri Dilek Yüksel ile Serdar Tunçbilek’in yerine eski Isparta vekili H. Kemal Kurt ile Mehmet Hüseyin Bilgin’in geldiği öğrenildi. Kamu bankaları bugün 2021 yılı faaliyetlerini ibra edilmesi, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi, kar dağıtım tablosu ve çalışanlara yapılacak temettü ödemelerinin görüşmek amacıyla genel kurul toplantılarını gerçekleştirdi. HALKBANK'TA MESUT KARAKAŞ YÖNETİME GİREN İSİM OLDU Kamu bankaları bugün genel kurul toplantılarını gerçekleştirdi. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu'nda herhangi bir isim değişikliğinin olmadığı öğrenildi. Halkbank'ta Yönetim Kurulu'na Himmet Karadağ yerine Mesut Karakaş'ın geldiği öğrenildi. Vakıfbank'ta yönetim kurulu üyeleri Dilek Yüksel ile Serdar Tunçbilek'in yerine eski Isparta vekili H. Kemal Kurt ile Mehmet Hüseyin Bilgin'in geldiği öğrenildi.
Haydar Kemal Kurt Vakıfbank yönetimine girdi

Kamu bankaları genel kurulları sona erdi! Ak Parti eski Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt Vakıfbank yönetimine girdi.

Kamu bankalarında düzenlenen genel kurullar sona erdi. Halkbank’ta Mesut Karakaş’ın yönetim kurulunda yer alan isim olduğu öğrenildi. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu’nda değişiklik olmazken Vakıfbank’ta yönetim kurulu üyeleri Dilek Yüksel ile Serdar Tunçbilek’in yerine eski Isparta vekili H. Kemal Kurt ile Mehmet Hüseyin Bilgin’in geldiği öğrenildi.

Kamu bankaları bugün 2021 yılı faaliyetlerini ibra edilmesi, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi, kar dağıtım tablosu ve çalışanlara yapılacak temettü ödemelerinin görüşmek amacıyla genel kurul toplantılarını gerçekleştirdi.

HALKBANK'TA MESUT KARAKAŞ YÖNETİME GİREN İSİM OLDU

Kamu bankaları bugün genel kurul toplantılarını gerçekleştirdi. Ziraat Bankası Yönetim Kurulu'nda herhangi bir isim değişikliğinin olmadığı öğrenildi. Halkbank'ta Yönetim Kurulu'na Himmet Karadağ yerine Mesut Karakaş'ın geldiği öğrenildi. Vakıfbank'ta yönetim kurulu üyeleri Dilek Yüksel ile Serdar Tunçbilek'in yerine eski Isparta vekili H. Kemal Kurt ile Mehmet Hüseyin Bilgin'in geldiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.