İdarecilik sıfır Belediyeyi yönetemiyor

ISPARTA 21.03.2024 - 14:22, Güncelleme: 21.03.2024 - 14:22
 

İdarecilik sıfır Belediyeyi yönetemiyor

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’ın kendisine bir çivi çaktın mı diyen ve devletin verdiği kredilere sadece aracı olmuş diyen Belediye Başkanı Başdeğirmen’e cevabı sert oldu
Başkan Tural, Ayazmana mitinginde mevcut belediye başkanının kendisi hakkındaki açıklamalarına karşılık şu ifadelerle yanıt verdi.  VATANDAŞ SORUYOR SEN  PİRİMEHMET’E ÇİVİ ÇAKTINMI? “Şimdi bize diyor ki Isparta’ya bir çivi çaktın mı?  Biz de Pirimehmet mahallesinde oturan Ali amcamız var. O belediye başkanına sormak istemiş ama sordurmamışlar bana bu soruyu benim yerime soruver dedi. Ben de Ali amcamızın yerine Pirimehmet’e bir çivi çaktın mı diye sordum. Sen onun cevabını veremedin daha. Kendisini büyükşehir belediye başkanı bizi ilçe belediye başkanı sanıyor galiba?  Kaldırımı, çeşmeyi belediye yapar. Ben esnaf odaları birlik başkanlığından geliyorum.  Sayın belediye başkanı siz daha o görevler de yokken biz bu görevlerdeydik. Eser görmek istiyorsan esnaf odaları birliği binamız var gel gör. Isparta’da 1milyar liraya yakın kredi kullandırarak, esnafın işini aşını geliştirdik. Ankara’da esnaf teşkilatında Ispartamızı temsil ettim. Yönetim kurulu üyeliği yaptım sen bunun ‘Y’sini bilmezsin.  Kendisi ticaret sanayi odası başkanlığı yapmış. Sen bina yaptım diye övünüyorsan, binanın yarısı BAKA’nın, bir kısmı Borsa’nın, arsayı sana eski yönetim bırakmış, eski bina satılmış. Sen her zaman satan tarafta oldun. Allaha şükür bize bırakılan bir tek yeri satmadık sattırmadık üzerine koyduk.    PANDEMİDE NEREDEYDİN? Sen pandemide neredeydin.  Dükkanlara dezenfekte hizmeti bile veremedin, maske dağıtamadın. Sen 30 santimetre yağan karı daha temizleyemezken, biz sanayi esnafı işini yapsın diye gece sanayinin yollarını açtırdık. İdarecilik sıfır. Belediyeyi yönetemiyorsun. Burada zafiyet var. Biz 31 Martta hem huzuru hem ahlakı hem de çalışmayı getireceğiz.     SEN ÖNCE KURUMUN  ADINI ÖĞREN Bize diyor ki ne yapıyormuşuz devletin, hükümetin verdiği kredilere aracı oluyor evrak düzenliyormuşuz? Sen önce benim hangi kurumda bir başkanlık yaptığımı öğren. Orası arzuhalci, evrak düzenleme yeri değildir. Orası bir kefalet kuruluşudur.  Kredi çeken ortaklara kefil olur. Sen bunları bilmezsin. Sen hiç birine kefil oldun mu?  Biz 5 bin kişiye kefil olduk. Senin bunlara aklın ermez. Sen git dersini biraz daha çalış”
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural’ın kendisine bir çivi çaktın mı diyen ve devletin verdiği kredilere sadece aracı olmuş diyen Belediye Başkanı Başdeğirmen’e cevabı sert oldu

Başkan Tural, Ayazmana mitinginde mevcut belediye başkanının kendisi hakkındaki açıklamalarına karşılık şu ifadelerle yanıt verdi. 

VATANDAŞ SORUYOR SEN 
PİRİMEHMET’E ÇİVİ ÇAKTINMI?
“Şimdi bize diyor ki Isparta’ya bir çivi çaktın mı?  Biz de Pirimehmet mahallesinde oturan Ali amcamız var. O belediye başkanına sormak istemiş ama sordurmamışlar bana bu soruyu benim yerime soruver dedi. Ben de Ali amcamızın yerine Pirimehmet’e bir çivi çaktın mı diye sordum. Sen onun cevabını veremedin daha. Kendisini büyükşehir belediye başkanı bizi ilçe belediye başkanı sanıyor galiba?  Kaldırımı, çeşmeyi belediye yapar. Ben esnaf odaları birlik başkanlığından geliyorum.  Sayın belediye başkanı siz daha o görevler de yokken biz bu görevlerdeydik. Eser görmek istiyorsan esnaf odaları birliği binamız var gel gör. Isparta’da 1milyar liraya yakın kredi kullandırarak, esnafın işini aşını geliştirdik. Ankara’da esnaf teşkilatında Ispartamızı temsil ettim. Yönetim kurulu üyeliği yaptım sen bunun ‘Y’sini bilmezsin.  Kendisi ticaret sanayi odası başkanlığı yapmış. Sen bina yaptım diye övünüyorsan, binanın yarısı BAKA’nın, bir kısmı Borsa’nın, arsayı sana eski yönetim bırakmış, eski bina satılmış. Sen her zaman satan tarafta oldun. Allaha şükür bize bırakılan bir tek yeri satmadık sattırmadık üzerine koyduk.   
PANDEMİDE NEREDEYDİN?
Sen pandemide neredeydin.  Dükkanlara dezenfekte hizmeti bile veremedin, maske dağıtamadın. Sen 30 santimetre yağan karı daha temizleyemezken, biz sanayi esnafı işini yapsın diye gece sanayinin yollarını açtırdık. İdarecilik sıfır. Belediyeyi yönetemiyorsun. Burada zafiyet var. Biz 31 Martta hem huzuru hem ahlakı hem de çalışmayı getireceğiz.    
SEN ÖNCE KURUMUN 
ADINI ÖĞREN
Bize diyor ki ne yapıyormuşuz devletin, hükümetin verdiği kredilere aracı oluyor evrak düzenliyormuşuz? Sen önce benim hangi kurumda bir başkanlık yaptığımı öğren. Orası arzuhalci, evrak düzenleme yeri değildir. Orası bir kefalet kuruluşudur.  Kredi çeken ortaklara kefil olur. Sen bunları bilmezsin. Sen hiç birine kefil oldun mu?  Biz 5 bin kişiye kefil olduk. Senin bunlara aklın ermez. Sen git dersini biraz daha çalış”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.