IGC Başkanı Mustafa Baş’dan Yeni Yıl Mesajı

ISPARTA 30.12.2022 - 15:36, Güncelleme: 30.12.2022 - 15:36
 

IGC Başkanı Mustafa Baş’dan Yeni Yıl Mesajı

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, yılbaşı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Baş, mesajında şunları kaydetti:
''Yeni ve güzel başlangıçların yaşanmasını arzuladığımız, sağlık ve mutluluğun hakim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirilmesi temennisi ile öncelikle değerli Ispartalıların ve  tüm değerli meslektaşlarımın yeni yılını kutluyorum. Acıları ve mutlulukları bir arada yaşadığımız bir yılı daha geride bırakıp yeni umutlar ve hayallerle yeni bir yıla daha “merhaba” diyecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. 2023 yılının ülkemize ve Isparta’mıza sevgi, kardeşlik, yardımseverlik ve hoşgörü getirmesi en büyük dileklerimizin başında gelmektedir. Bütün bu güzel duygular ile 2023 yılında ülkemizde ve memleketimizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı günler temenni ederek mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Ayrıca, demokrasinin temel taşlarından olan ve bir ülkenin olmazsa olmazlarından Basınımızın değerli mensuplarının da  yeni yılını en içten dileklerimle kutlarken, son yıllarda ekonomik sıkıntılarla boğuşan Yerel Basınımız için 2023 yılının sıkıntısız  geçmesi dileklerimle yeni yılın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, yılbaşı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Baş, mesajında şunları kaydetti:

''Yeni ve güzel başlangıçların yaşanmasını arzuladığımız, sağlık ve mutluluğun hakim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirilmesi temennisi ile öncelikle değerli Ispartalıların ve  tüm değerli meslektaşlarımın yeni yılını kutluyorum.

Acıları ve mutlulukları bir arada yaşadığımız bir yılı daha geride bırakıp yeni umutlar ve hayallerle yeni bir yıla daha “merhaba” diyecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. 2023 yılının ülkemize ve Isparta’mıza sevgi, kardeşlik, yardımseverlik ve hoşgörü getirmesi en büyük dileklerimizin başında gelmektedir. Bütün bu güzel duygular ile 2023 yılında ülkemizde ve memleketimizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı günler temenni ederek mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Ayrıca, demokrasinin temel taşlarından olan ve bir ülkenin olmazsa olmazlarından Basınımızın değerli mensuplarının da  yeni yılını en içten dileklerimle kutlarken, son yıllarda ekonomik sıkıntılarla boğuşan Yerel Basınımız için 2023 yılının sıkıntısız  geçmesi dileklerimle yeni yılın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.