İş Bankasından ITSO Üyelerine sıfır faizli kredi fırsatı

SPOR 18.08.2023 - 11:25, Güncelleme: 18.08.2023 - 11:30
 

İş Bankasından ITSO Üyelerine sıfır faizli kredi fırsatı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile İş Bankası arasında imzalanan protokol kapsamında, İş Bankasına bu yıl içinde yeni müşteri olan veya daha önceki yıllarda müşteri olup da ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren Oda üyelerine sıfır faizli kredi fırsatı sunuluyor.
ITSO binasında yapılan imza törenine ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, İş Bankası Merkez Şube Müdürü Nazmi Atacan ve Sanayi Şube Müdürü Erkan Seven katıldı. İş Bankası ile varılan mutabakata ilişkin bilgi veren ITSO Başkanı Metin Çelik,  İş Bankasında ilk defa hesap açtıran ve hesabı olup aktif olmayan Oda üyelerine, 6 ay vadeli 100.000 TL’ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sağlandığını duyurdu. Başvuruların 31 Ağustos 2023 tarihine kadar yapılması gerektiği belirtilirken ayrıntılı bilgi için üyelerin İş Bankası ile iletişime geçmeleri istendi. İş dünyasının en önemli kaynaklarından birinin kolay finansman olduğuna dikkat çeken Başkan Çelik, “KOBİ’lerimize uygun finansman sağlanması konusunda İş Bankası şuan için 100.000 TL sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Ama isteyen üyelerimize de firmalarıyla ilgili çalışmaların yapılması ve uygunluğu halinde daha yüksek oranlarda kredi temini sağlayabileceklerini belirtmişlerdir. İş Bankası ile yaptığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile İş Bankası arasında imzalanan protokol kapsamında, İş Bankasına bu yıl içinde yeni müşteri olan veya daha önceki yıllarda müşteri olup da ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren Oda üyelerine sıfır faizli kredi fırsatı sunuluyor.

ITSO binasında yapılan imza törenine ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, İş Bankası Merkez Şube Müdürü Nazmi Atacan ve Sanayi Şube Müdürü Erkan Seven katıldı. İş Bankası ile varılan mutabakata ilişkin bilgi veren ITSO Başkanı Metin Çelik,  İş Bankasında ilk defa hesap açtıran ve hesabı olup aktif olmayan Oda üyelerine, 6 ay vadeli 100.000 TL’ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sağlandığını duyurdu. Başvuruların 31 Ağustos 2023 tarihine kadar yapılması gerektiği belirtilirken ayrıntılı bilgi için üyelerin İş Bankası ile iletişime geçmeleri istendi.

İş dünyasının en önemli kaynaklarından birinin kolay finansman olduğuna dikkat çeken Başkan Çelik, “KOBİ’lerimize uygun finansman sağlanması konusunda İş Bankası şuan için 100.000 TL sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Ama isteyen üyelerimize de firmalarıyla ilgili çalışmaların yapılması ve uygunluğu halinde daha yüksek oranlarda kredi temini sağlayabileceklerini belirtmişlerdir. İş Bankası ile yaptığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.