Isparta Barosunun acı kaybı

VEFAT 12.11.2022 - 14:03, Güncelleme: 12.11.2022 - 14:03
 

Isparta Barosunun acı kaybı

Isparta Barosunun acı kaybı
Isparta Barosu Avukatlarından Av. Naide Günaydın hayatını kaybetti. Cenazesi Aydın İli Kuşadası'nda son yolculuğuna uğurlanacak. Isparta Barosu Başkanı Ünsal Çankaya açıklamasında; ‘Değerli meslektaşımız Av. Naide Günaydın’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisini iyi kalpliliği ile sağlam karakteri ile müthiş hukukçuluğu ile her zaman hatırlayacağız. Mekanı cennet olsun’ dedi.
Isparta Barosunun acı kaybı

Isparta Barosu Avukatlarından Av. Naide Günaydın hayatını kaybetti. Cenazesi Aydın İli Kuşadası'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Isparta Barosu Başkanı Ünsal Çankaya açıklamasında; ‘Değerli meslektaşımız Av. Naide Günaydın’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisini iyi kalpliliği ile sağlam karakteri ile müthiş hukukçuluğu ile her zaman hatırlayacağız. Mekanı cennet olsun’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.